Petasiki Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Je jasný, že přes týden, kdy se chodí do školy a do práce je potřeba dobře spát.... Ale občas si určitě každej člověk rád zablbne. Pochlubte se, co děláte, kam se chodíte bavit, co je u vás v nočním životě zajímavýho? Nějaký perličky nebo neuvěřitelný zážitky, který stojí za uveřejnění? Citovat
MirasCC Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Poslední dobou sem se párkrát v noci škrábal po různejch skalách (neplánovaně). Jestli se to bude nadále rozvíjet, tak se jedný krásny noci někde nejspíš zabiju Citovat
Fusion Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Nuda v Brně poslední dobou XXL nuda, stejný jak většina brněnských klubů tak občas vyjedem na venkov, tam je to zážitek - 15 letý děcka, dechno (dechovka techno), policejní razije na ty nezletilý, bitky, ožralí jézédáci atd. Citovat
309GT Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Já si z většinou z víkendů nepamatuju nic moc,maximálně to co si pamatovat nechci:D Tak že asi tak...to už musí přestat:myslim Citovat
oni Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Fusion Nuda v Brně poslední dobou XXL nuda, stejný jak většina brněnských klubů tak občas vyjedem na venkov, tam je to zážitek - 15 letý děcka, dechno (dechovka techno), policejní razije na ty nezletilý, bitky, ožralí jézédáci atd. koukam,ze to je vsude to samy....:D:D Citovat
Fusion Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Já se těším na pivo na zahrádce v 25°. Toto počasí mě už leze krkem. Citovat
Marlin Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 ja obcas po meste nehanim policjaty, abych si uzil silnicni kontrolu. Ale nejak nic moc nekma nechodim. Me to nebavi. Citovat
agresssor Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 no ja no kdyz uz teda zajdu tak to zacina kulecnikem a konci nejak obvyklediskotekou nebo klubem a nebo taky obcas treba travim noc v garazi u auta :D:D Citovat
klm16 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 ja som zas pravy opak. mam rad nocny zivot a dlhe nedelnajsie spanie :-)) Napr. min piatok som prisiel z internatu vzal peugeotka a isiel do mesta na kavu. O polnoci som s holkou obdivoval nocnu oblohu na velkom a prazdnom parkovisku uprostred lesa v slovenskoj raji :-), o jednej som popijal redbull v meste v bare, o stvrtej som u holky jedol kapustnicu, no a o siedmej rano ked som bol odparkovany v jedenj dedine cca 30 km od mojho mesta(nepytajte sa co som tam robil ), som si spomenul ze zacina svitat a je cast ist domov :-) Ale toto bolo extra pripad vacsinou idem do mesta taxikom dam si pivko a pekne o druhej rano slusne domov :-) Citovat
BV406 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 ja moc nikam nechodim, kdysi jsem chodival na pivo, ale prestalo me to bavit .... hned pote, co jsem prestal kourit ... ted si dam radeji pivko doma... a po nocich parim fifu 07 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Tak sobota je jedinej den v tyzdni (pokud zrovna neni svatek alebo nemam dovolenou) kedy peugeot ostava v garazi a ja jedu do mesta pesky. Do meste pesky v pohode, a mesta zasadne taxikem, nakolko bych vecsinou po vlastnich nedojel. Je to uz vicemene tradice, mame svuj bar kde se uz i sam obslouzim, naleju zapisu na ucet a podobne. Inac oblibuju hrusku a slivku Inac boli casi ked sme chodili na vidieky na disko, napr do chtelnice, alebo obdobne... Takisto ked sme nasadli do auta, a ocitli sme sa o 3 rano 200 km od rodneho mesta niekde na disko Ale to uz ma nejako odbieha... Citovat
Ravel Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 V noci pařim GTA IV., CoD IV. a V., Travian a tu skvělou pařbu co mam v podpisu. :-) A taky spim :-) Citovat
Petasiki Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Fusion Nuda v Brně poslední dobou XXL nuda, stejný jak většina brněnských klubů tak občas vyjedem na venkov, tam je to zážitek - 15 letý děcka, dechno (dechovka techno), policejní razije na ty nezletilý, bitky, ožralí jézédáci atd. Tak asi jak kdy a jak kde. Já v XXL ještě nebyla. Ale je fakt, že taky občas vyrazím někam mimo a někdy to fakt stojí za to:D Citovat
AKCZ Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 A kampak vyrazis po nocich Ty? Cekal jsem nejaky uvodni proslov a pak otazku Citovat
BOSSCZ Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 No tak koukám že se to tady začíná rozjíždět:D Citovat
kaper Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Ja sa teraz zabavam v kupeloch. Bardejovske kupele dene 4x procedura potom pivna kura a spanok občas na net pozriet čo tu je noveho. Citovat
crang.look Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 no co k tomu dodat kdyz se nespi tak ... playstation nebo zeny nebo např. pivko ale ja nemžu spát od páteční noci do neděle ))) Citovat
crang.look Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Fusion Já se těším na pivo na zahrádce v 25°. Toto počasí mě už leze krkem. jj přesně není nad zahrádku slunečník orosenej pilsner a 25 ve stinu Citovat
dzana.m Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 když nejsem v garáži tak si říkám skočím si na dvě ale nikdy sem to ještě nesplnil občas se to vymkne že chodím domů jako správný človek a to je za býlého dne :D Citovat
crang.look Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: dzana.m když nejsem v garáži tak si říkám skočím si na dvě ale nikdy sem to ještě nesplnil občas se to vymkne že chodím domů jako správný človek a to je za býlého dne :D tak to musi bejt dyt sme jeste mlady tak si to musime uzivat teda aspon nez polovicka zaveli a domu!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.