Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Andreww dik za pochvalu: na motorcek som sa kvoli hmotnosti vyprdol. nahanam kazde deko dole ktore nepotrebujem ale auto zostane nadalej viac menej seriove.

napr zadne plato malo 5kg, tlmiaca hmota pod kobercom kufra 3kg, origo trojuholnik 2,ťkg (dal som lahky 0,5kg)

Odesláno

dnes doplnena klima v Pezot servuse, sice za 74-Eur ale aspon ma potesili ze to stacilo doplnit - dali aj kontrastnu latku tak o tyzden na kontrolu ako k doktorovi:-) inak musim pochvalit klima funguje velmi dobre

Odesláno

Bedo-odporucam ti si tie zmeny co robis vazit, resp ak ta to moc netrapi tak ta poprosit o zvazenie origibal diel a potom Magnaflow-kilecka sa nazberaju:-) ak sa ukaze ze auto funguje dobre bez prednej torzky mozno pojde aj ta von-dodlahcenie na predku je najtazssie a pritom najdolezitejsie. momentalne mam zhodene tycky stabilaku a sprava sa to velmi dobre. Malo by to zlepsit trakcne schopnosti v zatackach a kedze podvozok je znizeny a pritvrdeny nepotrebuje ju tak z hladiska eliminovania naklonov.

Odesláno

ty jsi blázen sundavat stabiky každej dává silnělší to ani nemluvím o sportu a ty je vyndaváš:o to radši ušetři jinde třeba vyměn okna za makrolon a uvidíš o kolik to padne

Odesláno

nie predna ARB sa fakt dava dole ak je dost tvrdy podvozok, ale vtedy ked vymenia zadne torzky za 30mm. vtedy to ma zmysel a vrajk je to lepsie tak. ale vcera som to prvy krat skusil na kopci a tycky tam pojdu naspat (teda zapojim tym naspat ARB). nebolo to spatne ale v urcitych situaciach to bolo take divne, naklony neboli moc velke KW V1 coi tam mam ma dost tvrde pruziny. ale ked som este na ceste tam musel brzdit na zvlnenej rychlostnej komunikacii v zakrute s asi 180 na 100 tak sa to neprijemne zneistelo (zaplavalo). Bral som to ako na skusku-trakcia v ostrych vracakoch neni spatna ale je to trochu nevypocitatelne pri vacsich rychlostiach a nerovnostiach

Odesláno

tak na vyzkoušení to beru ale jezdit bez to ne.

torzku 30mm to snad ne 22 a 23,5 se dělá pro závodní vozy

30tam technicky snad ani nejde není tam pro ni tak velké uložení abys ji tam dostal.

ted jsem přecházel z 19mm na 20mm je to velkej skok v tvrdosti na tom jednom milimetru

Odesláno

tu o tom pise ASH ze jazdi bez prednej ARB a ze zadnu ma 30mm, otazne je ake pouziva tvrde pruziny ale odhadujem ze nie maksie ako 500lbs/in (seriovo su na Gti6 110lbs/in) (Ash uspesne jazdi nejaku Britsku okruhovu sutaz na 306GTI6)

http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=94907&page=1

preto to asi s 335lbs/in pruzinami ako mam ja tak nefunguje a so seriovymi torzkami a ARB vzadu, ale trakcia v ostrych vracakoch bola naozaj vyborna, len som mal pocit ze vypadnem zo sedacky co neviem ci sposobili vacsie naklony alebo to ze sedacky vedu menej ako tie co som mal na byvalom aute (urcite viac obopinali)

Odesláno
Původně zaslal: pug

o par dni ma dorazit predna rozpera E-tech- duralova nastavitelna- hmotnost 1800g (preto som jej dal prednost proti ocelovej OMP alebo Sparco ktore maju cez 4kg).

tu je na tomto aute:

http://www.maxpower.co.uk/article.asp?asset=6284&p=1

inak to auto sa mi vobec paci ako je upravene:-)

nebude se ten dural nejak kroutit?? mam k nemu mensi duveru jak k oceli :) kde se to da koupit??

Odesláno

Nie nebude sa to krutit, je to namahane len na tlak. Duralove robi aj OMP aj Sparco len stoja viac ako raz tolko.. Mam to z UK

• O 2 týdny později...
Odesláno

nove brzdy EBC Green stuff, kotuce Brembo OE, nova hlinikova predna rozpera E-Tech (to zabalene, ked som to rozbalil akurat mi dosla baterka vo fotaku), novy origo Peugeot 306Gti6 airbox (rovnako ako s rozperov:-), K@N siska ktora by mala ist do airboxu s prirubou, znak \"GTI 6\", 12ml origo opravny lak

picture002w.th.jpg

[upravil dne 27/4/09 pug]

Odesláno

diky, aby som nebol pozadu:-)

dnes mi prisli disky: 15x7 ATS DTC Superlight black ET20, udavana hmotnost 5,6kg, ja som nameral dokonca len 5kg ale nemal som moc presnu vahu, tak mozno je pravda co pise vyrobca, tazssie ale nie su, co je skoro 2,5kg uspora na jednom kole:-)

img0326x.th.jpg

img0328x.th.jpg

img0327x.th.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...