Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: plaz

jo mas pravdu uz H.M

To víš, já to tam mám zmáklý;), pro mě je to srdcová záležitost, trávila jsem tam dětství:super..........i když byla jsem tam loni na třídním srazu a uznávám, že se to tam dost změnilo, postavili tam plno nových bytů a obchodů....což je pro obyvatele asi super, dřív to tam bylo spíš jak vesnice s jednou sámoškou......jo a jestli můžu doporučit tak v tý pizzerii (tuším, že se jmenuje Milano)na křižovatce, dělají výborný tiramisu:mrk

Odesláno

Omlouvám se, že jsem se nedostavil, přišel jsem odpoledne k autu a nenastartoval jsem. Vymlácená baterka až k nule. Dal jsem jí na nabíječku a nabíjí se. Pak jsem prováděl měření a zjistil jsem, že ta televize na stropu pořád odebírá proud a vymlátilo to baterku, nejel jsem asi 14 dní. Příkon je 2O W, tak bych tomu i věřil. Nyní jsem byl v garáži a udělal jsem samostatný vypínač a televizi budu zapínat jen v případě přehrávání. Doufám, že se baterka dobije a bude OK. Příští měsíc bych ale chtěl dorazit a hodit s Vámi řeč. Ještě jednou omluva.

Odesláno

no chlapce to znam moji chlapeckove cuceli na film a pak nevypli knoflikem monitor a ten dva dny svitil a ja v tech mrazech prisel k autu a chtel nastartovat smula jedine na kabely nejel videt to nebylo jelikoz kdyz ho zaklapnes tak neni videt jestli sviti nebo ne a na kontrolku zepredu nevidim to te lituju clovek je pak pekne na.....j cus plaz omluva prijata

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...