Petra XSI Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: plaz jo mas pravdu uz H.M To víš, já to tam mám zmáklý, pro mě je to srdcová záležitost, trávila jsem tam dětství..........i když byla jsem tam loni na třídním srazu a uznávám, že se to tam dost změnilo, postavili tam plno nových bytů a obchodů....což je pro obyvatele asi super, dřív to tam bylo spíš jak vesnice s jednou sámoškou......jo a jestli můžu doporučit tak v tý pizzerii (tuším, že se jmenuje Milano)na křižovatce, dělají výborný tiramisu:mrk Citovat
btl.a Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Omlouvám se, že jsem se nedostavil, přišel jsem odpoledne k autu a nenastartoval jsem. Vymlácená baterka až k nule. Dal jsem jí na nabíječku a nabíjí se. Pak jsem prováděl měření a zjistil jsem, že ta televize na stropu pořád odebírá proud a vymlátilo to baterku, nejel jsem asi 14 dní. Příkon je 2O W, tak bych tomu i věřil. Nyní jsem byl v garáži a udělal jsem samostatný vypínač a televizi budu zapínat jen v případě přehrávání. Doufám, že se baterka dobije a bude OK. Příští měsíc bych ale chtěl dorazit a hodit s Vámi řeč. Ještě jednou omluva. Citovat
plaz Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 no chlapce to znam moji chlapeckove cuceli na film a pak nevypli knoflikem monitor a ten dva dny svitil a ja v tech mrazech prisel k autu a chtel nastartovat smula jedine na kabely nejel videt to nebylo jelikoz kdyz ho zaklapnes tak neni videt jestli sviti nebo ne a na kontrolku zepredu nevidim to te lituju clovek je pak pekne na.....j cus plaz omluva prijata Citovat
btl.a Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Baterka nabitá, dnes přeměřená a je OK. Spadl mi kámen ze srdce, že nemusím kupovat novou. Citovat
plaz Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 musim se omluvit na dalsi sraz nejdu jsem na horach val di fieme predazo dekuji Citovat
Shemik Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Dobra Plazi, odpoustim Ti a budem si kvit Citovat
plaz Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 zitra ti cvrnknu jestli budes mit cas na to auto mel by tam byt ten mechanik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.