chechet Odesláno 15. květen 2004 Odesláno 15. květen 2004 dnes sa mi objavili necakane tazkosti s mojou 106: velmi tazko idu zaradovat rychlosti vsetky rychlosti akoby boli zablokovane, dvojku zaradim tak na 3. pokus, spiatocka sa furt toci ... prosim poradte prip. naznacte co s tym moze byt. vcera bolo vsetko v poriadku Citovat
Lucky Odesláno 15. květen 2004 Odesláno 15. květen 2004 Joj ogare, toz to vypada na spojku. Jakoby nevypinala BTW: dneska si tak sednu do auta a ze nastartuju. Pouzivam klasickou metodu se seslapnutym spojkovym pedalem. A co se stalo? No co asi? Prijdu, sednu, slapnu a jenom takove divne krupnuti se ozvalo. A co to bylo? No pochopitelne, ze ten plastovej bazmek na to posranym lanku :mad: Citovat
chechet Odesláno 15. květen 2004 Autor Odesláno 15. květen 2004 a co to znamena ze spojka nevypina? da sa to nejak spravit alebo bude treba menit nejake drahe diely? Citovat
Lucky Odesláno 15. květen 2004 Odesláno 15. květen 2004 No melo by to jit tim, ze postelujes (na te pace co trci z prevodovky a je na ni zahaknute to lanko) to lanko. Mel by tam byt normalni zavit a na nem 2 matky. Mel bys to pritahnout. Nereknu ti kolik, ale treba u 205ky by mela byt draha pedalu myslim 14cm Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2004 Odesláno 15. květen 2004 Nevypíná spojka = nejspíš závada na vedení lanka mezi pedálem a spojkou (tedy je - li lankové) nebo nedostatek kapaliny ( je - li tedy u 106 kapalinové - což nevím). Pokud tady bude vše O.K., pak už bych se obával vyšších investic (spojkové ložisko, lamela a pod.), ale zase by se to nemělo projevit tak náhle, jak tu popisuješ, ale auta jsou kolikrát věc nevyzpytatelná, tak se modli za přetržený lanko nebo třeba odešlé O kroužky ve spojkovém válečku. HODNĚ ZDARU.:papa:papa Citovat
chechet Odesláno 17. květen 2004 Autor Odesláno 17. květen 2004 Medvěd: mohol by si mi pls naznacit na ake ciastky za opravu/diely sa mam pripravit v pripade, ze je zavada tam kde predpokladas?? dik moc Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Předně Tě musím upozornit, že 106 je pro mě neznámou veličinou, ale to, co jsem popsal se může pohybovat v dost velkém cenovém rozpětí. Zkus to vzít postupně - lanko zjistíš snadno vizuelně a cena bude pár korun, rozebrání a repase válečku by se taky měla vejít do pár stovek, no a na další věci - to už se připrav na poměrně vysoké cifry. Ještě bych to zkusil popsat přesně třeba mailem Vašendovcům adruhý den bych se třeba telefonicky připomněl - jsou servis a tak Ti poradí určitě přesněji než já. Ale protože mám Vašendy docela rád, přimlouvám se za podrobnou specifikaci problémů, a? ta rada může být fundovaná a oni nemusí plácat jen tak do větru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.