Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes sa mi objavili necakane tazkosti s mojou 106: velmi tazko idu zaradovat rychlosti :( vsetky rychlosti akoby boli zablokovane, dvojku zaradim tak na 3. pokus, spiatocka sa furt toci ...

prosim poradte prip. naznacte co s tym moze byt. vcera bolo vsetko v poriadku :(

Odesláno

Joj ogare, toz to vypada na spojku. Jakoby nevypinala :(

BTW: dneska si tak sednu do auta a ze nastartuju. Pouzivam klasickou metodu se seslapnutym spojkovym pedalem. A co se stalo? No co asi? Prijdu, sednu, slapnu a jenom takove divne krupnuti se ozvalo. A co to bylo? No pochopitelne, ze ten plastovej bazmek na to posranym lanku :mad: :mad:

Odesláno

No melo by to jit tim, ze postelujes (na te pace co trci z prevodovky a je na ni zahaknute to lanko) to lanko. Mel by tam byt normalni zavit a na nem 2 matky. Mel bys to pritahnout. Nereknu ti kolik, ale treba u 205ky by mela byt draha pedalu myslim 14cm

Odesláno

Nevypíná spojka = nejspíš závada na vedení lanka mezi pedálem a spojkou (tedy je - li lankové) nebo nedostatek kapaliny ( je - li tedy u 106 kapalinové - což nevím). Pokud tady bude vše O.K., pak už bych se obával vyšších investic (spojkové ložisko, lamela a pod.), ale zase by se to nemělo projevit tak náhle, jak tu popisuješ, ale auta jsou kolikrát věc nevyzpytatelná, tak se modli za přetržený lanko nebo třeba odešlé O kroužky ve spojkovém válečku. HODNĚ ZDARU.:papa:papa:papa

Odesláno

Předně Tě musím upozornit, že 106 je pro mě neznámou veličinou, ale to, co jsem popsal se může pohybovat v dost velkém cenovém rozpětí. Zkus to vzít postupně - lanko zjistíš snadno vizuelně a cena bude pár korun, rozebrání a repase válečku by se taky měla vejít do pár stovek, no a na další věci - to už se připrav na poměrně vysoké cifry. Ještě bych to zkusil popsat přesně třeba mailem Vašendovcům adruhý den bych se třeba telefonicky připomněl - jsou servis a tak Ti poradí určitě přesněji než já. Ale protože mám Vašendy docela rád, přimlouvám se za podrobnou specifikaci problémů, a? ta rada může být fundovaná a oni nemusí plácat jen tak do větru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...