Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau všici:(:( Tak mi někdo přes noc \"pomohl\" od origoš poklic na všech čtyřech kolech. Vydržely na autě skoro čtyři roky, než si jich \"někdo\" všiml. Škoda byly super. Nevíte náhodou někdo kolik teď koštujou. Díky:myslim

Odesláno
Původně zaslal: čakom

15\" od 570,- do 100,-

16\" 1124,-

na starej model

[upravil dne 5.2.2009 čakom]

Za 100,- bych je bral taky:Dpromiň ale nedalo mi to:D

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: čakom

15\" od 570,- do 100,-

16\" 1124,-

na starej model

Za 100,- bych je bral taky:Dpromiň ale nedalo mi to:D

ja sám poklice nemám;) líbí se mi to bez nich:aut

daji se sehnat doplnkový od peugeotu a ty vyjdou na 350 za kus.

Odesláno

Ještě jsem přemejšlel, jak je zabezpečit proti krádeži, pokud teda nejsou přichycený na šrouby. Někdo mně radí , že je mám k disku přivázat plastovou elektr. páskou, dokonce jsem slyšel, že někdo nalepuje zevnitř žiletky. No to je potom asi docela nářez:bojim. Máte někdo ještě nějakej nápad?:roll

Odesláno
Původně zaslal: Bártík

Ještě jsem přemejšlel, jak je zabezpečit proti krádeži, pokud teda nejsou přichycený na šrouby. Někdo mně radí , že je mám k disku přivázat plastovou elektr. páskou, dokonce jsem slyšel, že někdo nalepuje zevnitř žiletky. No to je potom asi docela nářez:bojim. Máte někdo ještě nějakej nápad?:roll

Koupit si liťáky a poklice neřešit. :aut

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Koupit si liťáky a poklice neřešit. :aut

:super

Odesláno

To mě je jasný, liťáky mám na léto, ale to auto na plecháčích bez poklic, to si takovej fešák nezaslouží.:nevim:nevim. No ještě uvidím.

Odesláno

aspoň je vidět že tam ty plecháče nemáš pořád, a nevim ted ty zimy nejsou zase tak dlouhý minulej rok sem dával už v půlce února letní takže zimáky se ani moc neprojeli

Odesláno

Ale, když jezdíš dost často na hory, tak jako já, tak ty zimáky potřebuješ. Když vidím některý ty \"zoufalce\" na čem jedou na hory, tak kolikrát jenom kroutím hlavou. To nejsou řidiči, ale \"kamikadze\":bojim

Guest foto1977
Odesláno

...dokonce jsem slyšel, že někdo nalepuje zevnitř žiletky. No to je potom asi docela nářez...:roll

Co by se asi stalo kdybys náhodou zapoměl upozornit technika v pneuservisu :myslim

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

...dokonce jsem slyšel, že někdo nalepuje zevnitř žiletky. No to je potom asi docela nářez...:roll

Co by se asi stalo kdybys náhodou zapoměl upozornit technika v pneuservisu :myslim

pořezal by si pazoury ???:roker

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: foto1977

pořezal by si pazoury ???:roker

má mít pracovni rukavice:aut :D

Odesláno

Asi origoš nekoupím, ta cena je docela přitažená za vlasy, a ještě abych se klepal, jestli tam do rána vydrží. V Auto-hoby u nás jsem viděl pěkný poklice kolem 500-600/4ks.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...