Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky, všechny zdravim, poslední dobou se ozívá z kufru hluk, spíše tupé bouchání, ale jen při vjetí do díry, ne když něco přejedu, tak tam jako by si něco nadskočí!:myslim

Tlumiče to nejsou:D

Už sem z toho hotovej:grr

Odesláno
Původně zaslal: petkali

To jsem vše kontroloval, dokonce jsem i kufr zatěžkal...;)

Mne také niečo robil zdvihák v rezerve. Preto , aby si to určite vylúčil, demontuj rezervu a potom to vyskúšaj bez nej. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: petkali

Ahojky, všechny zdravim, poslední dobou se ozívá z kufru hluk, spíše tupé bouchání, ale jen při vjetí do díry, ne když něco přejedu, tak tam jako by si něco nadskočí!:myslim

Tlumiče to nejsou:D

Už sem z toho hotovej:grr

podívej se na moje téma u 207 (klepání v zadní části vozu), měl jsem podobný problém, olepil jsem to podle níže uvedeného návodu a už několik dní jsem žádné bouchnutí ani klepnutí neslyšel

Problem je v zamku 5. dveri, teda zadnej kapoty.

Vyriesis to jednoducho tak,ze bolcen ktory je priskrutkovany o podlahu kufra (do ktoreho zapada zamok z kapoty) oblepis dokolecka nejakym pevnejsim filcom(paskou). Po predrati ho jednoducho vymenis. (nema to ziadny vplyv na zatvaranie ani zamykanie)

Zadna kapota je pevne uchytena o strechu pantami. Pri prejazde nerovnostami sa podvozok kruti hore dole a prave v tom mieste je jedina moznost priecneho krutenia celej karoserie. Vydava to hrozny zvuk.

Vo vyrobe sa zamky mazu vazelinou-ta tomu zamedzi ale len na chvilu.Ine automobily maju bolceny pogumovane.

Vyskusajte toto.

Odesláno

Aj mě to silně dráždilo. Vyhodil jsem na 3 dny rezervu-OK. Hodím ji zpátky-zatím dobré. Nechápu ale, jak je to možné, když rezerva visí na lanku a opírá se o karoserii gumou. Ty rány byly kov na kov a na zatížení nezáleželo. Snad bude klid.

Odesláno

Tak tady na tom odkaze si myslim, se našlo řešení mého problému...:potlesk

:potlesk

V pondělí jedu ke svému mechanikovi, tak mu to přednesu a uvidim. Dam pak hned vědět...Díky moc:potlesk

Odesláno

Tak je to už ok, akorát sem přijel od mého machanika, mel to za 10 min hotový, přilepil tam ty kryty a je klid. A když to prej zase spadnou, tak je tam chtne šroubkama.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...