petkali Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Ahojky, všechny zdravim, poslední dobou se ozívá z kufru hluk, spíše tupé bouchání, ale jen při vjetí do díry, ne když něco přejedu, tak tam jako by si něco nadskočí! Tlumiče to nejsou:D Už sem z toho hotovej:grr Citovat
petkali Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 To jsem vše kontroloval, dokonce jsem i kufr zatěžkal... Citovat
petkali Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Jsou to fakt rány, že si myslim, že v nich nic takového být nemůže... Citovat
jirka639 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 mam to samy modelovy rok a model, taky to obač zaslechnu když jedu \"poprázdu\" ale spíš bych řekl jak naprava dosedne na dorazy Citovat
nemec.cb Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Kryty tlumičů,a někde tay je i návod jak to ostranit.Jeden šroubek,aby kryt držel nahoře. Citovat
petkali Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Kde bych ten návod našel? Mohlo by to být příručce k autu? Citovat
Solim1 Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: petkali To jsem vše kontroloval, dokonce jsem i kufr zatěžkal... Mne také niečo robil zdvihák v rezerve. Preto , aby si to určite vylúčil, demontuj rezervu a potom to vyskúšaj bez nej. Citovat
Zdemour Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: petkali Ahojky, všechny zdravim, poslední dobou se ozívá z kufru hluk, spíše tupé bouchání, ale jen při vjetí do díry, ne když něco přejedu, tak tam jako by si něco nadskočí! Tlumiče to nejsou:D Už sem z toho hotovej:grr podívej se na moje téma u 207 (klepání v zadní části vozu), měl jsem podobný problém, olepil jsem to podle níže uvedeného návodu a už několik dní jsem žádné bouchnutí ani klepnutí neslyšel Problem je v zamku 5. dveri, teda zadnej kapoty. Vyriesis to jednoducho tak,ze bolcen ktory je priskrutkovany o podlahu kufra (do ktoreho zapada zamok z kapoty) oblepis dokolecka nejakym pevnejsim filcom(paskou). Po predrati ho jednoducho vymenis. (nema to ziadny vplyv na zatvaranie ani zamykanie) Zadna kapota je pevne uchytena o strechu pantami. Pri prejazde nerovnostami sa podvozok kruti hore dole a prave v tom mieste je jedina moznost priecneho krutenia celej karoserie. Vydava to hrozny zvuk. Vo vyrobe sa zamky mazu vazelinou-ta tomu zamedzi ale len na chvilu.Ine automobily maju bolceny pogumovane. Vyskusajte toto. Citovat
snecek Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Aj mě to silně dráždilo. Vyhodil jsem na 3 dny rezervu-OK. Hodím ji zpátky-zatím dobré. Nechápu ale, jak je to možné, když rezerva visí na lanku a opírá se o karoserii gumou. Ty rány byly kov na kov a na zatížení nezáleželo. Snad bude klid. Citovat
nemec.cb Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: petkali Kde bych ten návod našel? Mohlo by to být příručce k autu? Citovat
petkali Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Tak tady na tom odkaze si myslim, se našlo řešení mého problému... V pondělí jedu ke svému mechanikovi, tak mu to přednesu a uvidim. Dam pak hned vědět...Díky moc:potlesk Citovat
milaneze Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Pravdepodobne ochranne tesnenia /prachovky/ na zadnych tlmicoch,mne sa to stalo,upevnil som ich a buchot prestal Citovat
petkali Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Tak je to už ok, akorát sem přijel od mého machanika, mel to za 10 min hotový, přilepil tam ty kryty a je klid. A když to prej zase spadnou, tak je tam chtne šroubkama. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.