Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dne 13.5.2004 me nejaka p.ca ukradla z kol na aute ozdobne krytky na ventilky. V priloze je obrazek te krytky.

Jelikoz se to stalo v UH tak si myslim, ze novy majitel to nasroubuje pravdepodobne na svou \"vytunenou\" skodovku v okoli tohoto mista.

Moc by me zajimalo co to je za sociala, ze nema 50Kc na nove a rad bych se s nim pozdravil.

Kdo mi da vedet nejake informace o mem ztracenem majetku tomu slibuju odmenu a bude prvni kdo uvidi fotky toho debila.

Mejte se hezky Lukas

P.S. dik za pomoc

608 871509

Fota pro porovnaní jsou na

http://www.lion.wz.cz/

Odesláno

Ja vim, ale je to muj prvni vytvor a nedokazu si s tim poradit!!!

Delal sem to v microsoft Front Page.

Doma me vsecko funguje, ale jak to nahraju tak je to v pytli a nejde to!!!

Porad te nekdo prosim!! Bud lepsi program a nebo jak to opravit.

Odesláno

Tak předně se tam připoj přes ftp a zkontroluj, jestli Ti sedí velikost písmen. Všiml jsem si, že máš přípony souborů velkými písmeny, tak aby to sedělo.

To je první věc. A předpokládám, že tam ty soubory (velký obrázky) máš. Kdyby to nebylo ono, tak pošli maila a nějak to vyřešíme, a? tady neotravujeme na fóru.

Odesláno

par tipu

a) nepouzivej hacky, carky, mazery, apod. v nazvech souboru a adresaru - pouzivej jenom zakladni pismena abecedy a cislice a _podlozitko

b) pokud mozno vsechno pojmenuj malymi pismeny aby to nedelalo neplechu

c) mrkni zbezne na nejakou rychlou vyuku psani HTML - je jich na webu dost abys alespon trochu vedel co ten kod znamena a mohl ho pripadne upravit

Odesláno

To by byly další kroky, zrušení háčků, čárek a mezer v názvech. Webzdarma jede na Linuxu a jiná znaková sada je problém. Jinak obecná zásada je nepoužívat diakritiku v názvech vůbec.

Odesláno

S těmi nefungujícími odkazy - používáž nejspíš tzv. absolutní adresu... Mrkni se na ten odkaz kam směřuje. Pokud začíná něčím jako třeba \"c:\\\" tak to je špatně. Všechno musí být adresováno relativně, tzn. pokud máš první stránku \"index.htm\" a na ní odkazy na \"1.htm\" a \"2.htm\" tak pak ty odkazy musí být napsány právě jen jako názvy stránek. Jo a co se týká galerie - stáhni si někde prográmek \"Arles image web page creator\" - neocenitelná pomůcka...

Odesláno

Vykasly se na Frontpage. Kdyz vidim tvoje auto tak myslim ze zvladnes i HTML :)

Odesláno

Nemam moc casu takze se s tim hraju jen vetsinou vecer a nebo o vikendu. podle toho to taky vypada.

Hacky a carky samozrejme nepouzivam.

Zkousel jsem prepsat vsecko na male pismenka, ale to se me prestali zobrazovat dokonce i ty miniatury! Tak jsem to musel vratit zpet. Pokusim se stahnout nejaky ten programek a snad si prectu i neco o tvorbe webu. Zatim budou muset stacit fotecky mensi. Kdyby ste je nekdo chtel videt vetsi tak jsou na Peugeot clubu v sekci clenove. Myslim, ze mam cislo 738, ale to jen tak. Pochybuju, ze by se ekdo dival :D:D

Dekuju vsem za radu, kdyby mel jeste nekdo napad tak se ozvete

Odesláno

Zkus si stahnout Namo webpage creator, perfektni vec, kdyz se podivas na cafe.auto.cz do sekce 100% navod jak nabourat, tak nekdy ze unora tam je i uvedena adresa a vse kolem, nekdo (ace2) mi tam pomahal s webem :D

Ty krytky by me fakt nastvali, urcite to byl nejaky skoduvkar, jak rikas

Odesláno

Já ty stránky dělám ve wordu a pak to dám dohromady ve FrontPage.Jak už zde bylo zmíněno bacha na velká písmena a používej nějaký ftp program mě se osvědčil Ironware comunication.Můžeš ho stahnout na www.webpark.cz.:papa

Odesláno

JardaTesar

ve wordu?

pokud začínáš a chceš se něco naučit v html tak zkus třeba 1stpage 2000 nebo ACEhtml. Nebo třeba ti bude vyhovovat i notepad...

[Editován dne 22/5/04 Dress]

Odesláno

Dekuju za rady! Skusim se podle nich zaridit, ale nazvy programku me jaksi nepomuzou!!

Co treba mi napsat, kde je stahnu, protoze se mi je nejak nedari najit a navic me to neba!!!

Dneska sem privezl auto ze servisu. Nove cepy, nove kosti, nove tlumice, növy silentblok motoru + komplet nove rozvody ( mimochodem rozvodak byl nastaven o dva zuby mimo nez ma byt!!!! )

Ani se neptejte kolik to stalo. Vazne nemam naladu hledat nekde na netu programky. Prosim hodte mi nekdo odkaz at mam lehci zivot. :( Jo a koupil jsem si nove cepicky, sem zvedavy jak dlouho vydrzi :mad:

Odesláno

Sorry ale pokud neumíš zadat do vyhledávače např. www.google.com název toho co hledáš a z našlé stránky stáhnout tak bych se vysral na tvorbu webu nebo podobné \"časově náročné\" práce...

a pokud tě to nebaví a nemáš náladu tak si to měl říct hned ušetřil by si čas všem co ti odpovídali...

chápu že nikdo učenej z nebe nespadne a rád pomůžu nejen já ale i snad ostatní ale na dotaz, který je jen z lenosti, protože pochybuju že nevíš co je to vyhledávač na internetu, není jiná odpověď... příště se zkus třeba zeptat jaký bude počasí :papa

Odesláno

Moc se ömlouvam, jestli se to nekoho dotklo. Ja to myslel uplne jinak nez to vyznelo. Samozrejme, ze umim hledat, jen sem si rikal, ze by bylo lepsi dat k nazvu programku nejaky odkaz primo k cili at se nemusim probirat tim mnozstvim odkazu co se mi objevi po zadani.

Jeste jednou se hluboce omlouvam a v zadnem pripade jsem nechtel shazovat vase rady.

Fakt me to mrzi :(:(:(:(

Odesláno

Nemyslím si že by to někoho naštvalo...

a taky si všechno nevykládej hned tak vážně a zle... měla to být pouze narážka na lenost a pokud nemáš čas a náladu tak se do toho nepouštět, protože i práce dělaná bez nadšení nemá takovou úroveň jako když do toho někdo něco dá...(čas, tvořivost,...)

spíš mi přijde že v tom prvním dnešním příspěvku si nasranej ty z toho dnešního vyzvednutí auta ze servisu resp. ty ceny za to...

ale tohle nemá cenu řešit to je opravdu ztráta času

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...