Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

vy to berete jak bych jich měl snad sto :) ... zatím jsem narazil jen na jeden a ten už je zamluvený ... samozřejmě, že je evropský (ne UK)

vdacny: cenu tady vidíš kolik tak +/- stojí, takže za tolik to zhruba bude. Snažím se jich sehnat co nejvíce, ale často to jsou celé panely i s displejem :-P nebo právě ty anglické verze.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: OK406

Na Aukru nabízí displej s pp na 406.;)

to prodáva Devils-night. mělo by to být z anglána:nevim

Ted jsem si toho všiml. Pokud by byl záběr na displej ostřejší, tak by se dalo poznat, zda-li jsou tam i km a litry.

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

vy to berete jak bych jich měl snad sto :) ... zatím jsem narazil jen na jeden a ten už je zamluvený ... samozřejmě, že je evropský (ne UK)

vdacny: cenu tady vidíš kolik tak +/- stojí, takže za tolik to zhruba bude. Snažím se jich sehnat co nejvíce, ale často to jsou celé panely i s displejem :-P nebo právě ty anglické verze.

jasne, ze viem o tom ze ich nebudes mat 100 :) , ale keby si mal aspon jeden, taky malicky, taky pre mna, tak by som ho vzal. :)))) a bol by som ti ozaj vdacny

• O 3 týdny později...
Odesláno

hele mám peugeot 206 GTI z roku 99, mám tam uprostřed takovej ten panel, kde jsou hodiny, teplota, datum a info o radiu. Dá se sehnat místo toho počítač který by mi ukazoval spotřebu atd? Zajímá mě spíš jestli se to dá vyměnit nějak jednoduše nebo jestli to je v podstatě nereálný. Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...