sucram® Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 vy to berete jak bych jich měl snad sto ... zatím jsem narazil jen na jeden a ten už je zamluvený ... samozřejmě, že je evropský (ne UK) vdacny: cenu tady vidíš kolik tak +/- stojí, takže za tolik to zhruba bude. Snažím se jich sehnat co nejvíce, ale často to jsou celé panely i s displejem :-P nebo právě ty anglické verze. Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: OK406 Na Aukru nabízí displej s pp na 406. Proč chodit až na aukro? Citovat
čakom Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: OK406 Na Aukru nabízí displej s pp na 406. to prodáva Devils-night. mělo by to být z anglána:nevim Citovat
OK406 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: OK406 Na Aukru nabízí displej s pp na 406. to prodáva Devils-night. mělo by to být z anglána:nevim Ted jsem si toho všiml. Pokud by byl záběr na displej ostřejší, tak by se dalo poznat, zda-li jsou tam i km a litry. Citovat
vdacny Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: sucram® vy to berete jak bych jich měl snad sto ... zatím jsem narazil jen na jeden a ten už je zamluvený ... samozřejmě, že je evropský (ne UK) vdacny: cenu tady vidíš kolik tak +/- stojí, takže za tolik to zhruba bude. Snažím se jich sehnat co nejvíce, ale často to jsou celé panely i s displejem :-P nebo právě ty anglické verze. jasne, ze viem o tom ze ich nebudes mat 100 , ale keby si mal aspon jeden, taky malicky, taky pre mna, tak by som ho vzal. ))) a bol by som ti ozaj vdacny Citovat
sucram® Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 jeden uz je na cestě ... ale první kdo se ozval byl čakom ... pokud seženu další ozvu se ... přednost bude mít ten kdo byl po čakomovi Citovat
dr MARTINS Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 hele mám peugeot 206 GTI z roku 99, mám tam uprostřed takovej ten panel, kde jsou hodiny, teplota, datum a info o radiu. Dá se sehnat místo toho počítač který by mi ukazoval spotřebu atd? Zajímá mě spíš jestli se to dá vyměnit nějak jednoduše nebo jestli to je v podstatě nereálný. Díky. Citovat
mindwipe Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 neviem ako tvoj rocnik, ale viem ze od 2003 hore, to je uplne v poho vymenit za ten typ s palubnym pc, len je problem ho zohnat.. ja sa o to pokusam uz pomaly 3/4 roka.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.