Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosim o pomoc!mam klič z čipem a tak sem chtěl zkusit zda nastrtuje auto když zevnitr kliče vše vytahnu,tak to nastartovalo bez problemu,a tak se chci zeptat je li to v poradku?jedna se o 206 1,9d,před rokem sem daval na opravu palivove čerpadlo:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Na spínačce je navlečená tzv. anténa neboli transpondér, kterej snímá chip z klíče. Odpoj i ten a zkus zase nastartovat. Pokud to půjde tak máš odpojenej imobilizér. Akorát přesně nevím co blokuje u diesla, aby nešlo nastartovat. :myslim

[upravil dne 3/2/09 Dave_k]

post-0-14109604501072_thumb.jpg

Odesláno

ja som to skušal lebo mam nový kluč bez čipu, naštartovať sa nedá

pozor ak maš kluč s imobilizerom trva asi minutu(možno dve - nesledoval som to presne) po vytiahnuti kluča kým sa aktivuje imobilizer = do minuty po vytiahnuti orig kluča naštartuješ aj s klučom bez čipu

Odesláno

má pravdu ten chlapec, jen ten imobilizér se deaktivuje, má to nějakou prodlevu než se zablokuje. Takže když vytáhneš klíč s čipem a hned tam dáš bez čipu tak se to natočí. Ale setkal jsem se i s tím že byl čip přilepený náplastí u čtečky,tak že to šlo natočit klíčem bez čipu.Zjistili jsme to až když se to zastavilo a nešlo natočit,odlepil se. Byl to docela oříšek než jsme na to přišli.Auto dovezený z Itálie.

Odesláno

tak to bych bral.jen ja mam 1 klic kterej sem dneska zase celej rozebral, a k tomu u spinaci skrinky sem odpojil asi ctecku ktera snima ten cip a zase sem to nastartoval bez problemu.takze me obrali o 6500kč za imobilizer kterej stejne nefunguje:grr

Odesláno

Tak to ti asi při opravě čerpadla odsranili imobilizer, je na čerpadle pod takovým krycím plechem se zalamovacímy šrouby aby se nedal odpojit a pod imobilizerem je stop ventil který uzavírá přívod paliva do čerpadla při vypnutí klíčku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...