obaf Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Zdravim vas. Cas od casu mi zacne blikat na palubovke airbag. zistil som ze nan plati, ked odstavim motor a prepnem klucom vypinac spolujazdcovho airbagu(vypnem a znovu zapnem). Moja otazka znie: nestretol sa s tymto niekto, neviem co je vo veci a nemam chut to len tak bezhlavo rozoberat.(hlavne teraz v zime na parkovisku) Citovat
Kame Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Zrjeme sa bude jednať o zlý kontakt...či už na konektore niekde, alebo zlomený vodič... ja som mal tiež tento problém, ale s bagmi v sedačke... v servise to vyriešili fakt \"elegantne\" zapojili vodice napriamo ich naletovali k sebe bez konektorov.. Citovat
obaf Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Tak to ti teda pomohli:D. Odbornik sa hned pozna:D Citovat
Kame Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 aaale problém odstránený... :-)... servis bol origo Peugeot.. Skús checknúť tie konektory , vyčistiť, kontaktným sprejom jemne namazať... ak sa dá vodiče premerať a taak.. Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Kame Zrjeme sa bude jednať o zlý kontakt...či už na konektore niekde, alebo zlomený vodič... ja som mal tiež tento problém, ale s bagmi v sedačke... v servise to vyriešili fakt \"elegantne\" zapojili vodice napriamo ich naletovali k sebe bez konektorov.. tak nahodou tohle je oficialni postup opravy, je popsany i v dilenske prirucce v serviceboxu, takze asi tak ... Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 s vypinacem tezko rict, zkontroloval bych ty konektory pod sedackou, nicmene urcita pravdepodobnost, ze muze byt spatny ten samotny vypinac nebo konektor u nej samozrejme taky je Citovat
obaf Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Pozrem sa na to, len sa mi moc nechce v tej zime:bojim. Kazdopadne ti dakujem:papa Citovat
Kame Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Kame Zrjeme sa bude jednať o zlý kontakt...či už na konektore niekde, alebo zlomený vodič... ja som mal tiež tento problém, ale s bagmi v sedačke... v servise to vyriešili fakt \"elegantne\" zapojili vodice napriamo ich naletovali k sebe bez konektorov.. tak nahodou tohle je oficialni postup opravy, je popsany i v dilenske prirucce v serviceboxu, takze asi tak ... To vážne?? ale ked chcem vybrať sedačky (oprava) bude sranda... Citovat
Vvitty Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 kdyz chces vyndat sedacky, neni nic jednodussiho nez draty rozpajet a pak zase spajet k sobe... je to spolehlivejsi nez blbej konektor (to je obecne jedna z nejporuchovejsich soucastek ). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.