Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas.

Cas od casu mi zacne blikat na palubovke airbag. zistil som ze nan plati, ked odstavim motor a prepnem klucom vypinac spolujazdcovho airbagu(vypnem a znovu zapnem).

Moja otazka znie: nestretol sa s tymto niekto, neviem co je vo veci a nemam chut to len tak bezhlavo rozoberat.(hlavne teraz v zime na parkovisku):papa

Odesláno

Zrjeme sa bude jednať o zlý kontakt...či už na konektore niekde, alebo zlomený vodič... ja som mal tiež tento problém, ale s bagmi v sedačke... v servise to vyriešili fakt \"elegantne\" zapojili vodice napriamo ich naletovali k sebe bez konektorov.. :bacha

Odesláno

aaale problém odstránený... :-)... servis bol origo Peugeot..

Skús checknúť tie konektory , vyčistiť, kontaktným sprejom jemne namazať... ak sa dá vodiče premerať a taak..

Odesláno
Původně zaslal: Kame

Zrjeme sa bude jednať o zlý kontakt...či už na konektore niekde, alebo zlomený vodič... ja som mal tiež tento problém, ale s bagmi v sedačke... v servise to vyriešili fakt \"elegantne\" zapojili vodice napriamo ich naletovali k sebe bez konektorov.. :bacha

tak nahodou tohle je oficialni postup opravy, je popsany i v dilenske prirucce v serviceboxu, takze asi tak ... :roker

Odesláno

s vypinacem tezko rict, zkontroloval bych ty konektory pod sedackou, nicmene urcita pravdepodobnost, ze muze byt spatny ten samotny vypinac nebo konektor u nej samozrejme taky je

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Kame

tak nahodou tohle je oficialni postup opravy, je popsany i v dilenske prirucce v serviceboxu, takze asi tak ... :roker

To vážne?? :o ale ked chcem vybrať sedačky (oprava) bude sranda...

Odesláno

kdyz chces vyndat sedacky, neni nic jednodussiho nez draty rozpajet a pak zase spajet k sobe... je to spolehlivejsi nez blbej konektor (to je obecne jedna z nejporuchovejsich soucastek :) ).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...