Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už mi několikrát vyskočila tato hláška. Vždy je to když auto delší dobu stojí (např. přes noc). Nastartuju, někdy má divný hučivý zvuk, normálně se rozjedu a v rozmezí 0 - 500 m jízdy (jak kdy) sebou auto prudce trhne 1 - 2 pípne a hodí tutu hlášku. Mezi budíky oranžový vykřičník. Pak vubec nefunguje plyn. Musím zastavit vypnout motor a počkat 5-10 s. Nastartuju znova a vše OK, při teplém (zahřátém) motoru se mi to nestalo nikdy.

Any Idea?! Čím by to mohlo být?

MInule jsem to hodil na diagnostiku ke známemu a číslo chyby bylo P1161 - popis rezervováno značkou.

Tak jsem vyzvěděl co je to za chybu tam kde jsem auto kupoval a bylo mi zděleno že se jedná o chybu \"signalizuje špatné nastavení vačkového hřídele výfukových ventilů\".

Vyměnil jsem tedy snímač a 4 měsíce byl klid. Těď opět znovu, nějaký nápad?

Dík moc za jakékoliv info.

Odesláno

Zkoušel jsi očistit kontakty na konektorech řídící jednotky motoru? A co kabeláž - např. nějaké přítulné zvířátko třeba jako kuna, která si ráda pochutná na izolaci a gumě.

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Zkoušel jsi očistit kontakty na konektorech řídící jednotky motoru? A co kabeláž - např. nějaké přítulné zvířátko třeba jako kuna, která si ráda pochutná na izolaci a gumě.

Vies co mne toto tiez niekolko krat vyskocilo a potom sa ma technik spytal ze ako startujem ja som strcil kluc do zapalovania otocil a typek ze ne ne treba :

Das Kluc do polohy 1, pockas kym ti tam naskoci na to displajiku oil ok a nabehnu ti kilometre a potom nastartujes. Znelo mi to ako najvacsia chujovina na svete ale od vtedy mi to neurobilo ani raz. :D

Odesláno

Ja túto hlášku viem aj vyvolať - stačí súčasne stlačiť aj brzdu aj plyn počas jazdy - samozrejme jemne aby motor neexplodoval :D

Ja by som prv skontroloval takú banalitu ako brzdový spínač. Alebo by to mohol robiť brzdový pedál aj keď hnusoba ma minule skoro ukameňoval, že tie sa nekazia.:mrk

[upravil dne 9.5.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...