jojo0608 Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Keď už sa tu debatuje o rádiach, vedeli by ste mi niekto povedať aký cd changer by som mohol pripojiť k rádiu Clarion? V kufri mám vyvedené káble tak by som ich využil. Je treba changer spárovať s BSI? Citovat
jojo0608 Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Dík za link. Takže keby som to povolil na BSI, mohol by mi fungovať changer Clarion aj zo 607-čky. Citovat
MatrixChose Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: jojo0608 Dík za link. Takže keby som to povolil na BSI, mohol by mi fungovať changer Clarion aj zo 607-čky. Z 807 funguje na 100% Citovat
barmann Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 No můj Clarion nečte CDčka, nevíte někdo, kde by mi to v okolí Brna spravili, popř. jestli není lepší sehnat měnič a připojit jej. (za kolik se dá splašit měnič) Citovat
enikybeniky Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Nemáte někdo k dispozici fotku, jak to vypadá s tím redukčním rámečkem? Ať to vidim, jestli to vypadá nějak dobře, přijatelně... Citovat
ChodeC Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Původně zaslal: enikybeniky Nemáte někdo k dispozici fotku, jak to vypadá s tím redukčním rámečkem? Ať to vidim, jestli to vypadá nějak dobře, přijatelně... jeste to potrebujes? V sobotu budu gruntovat auto a jestli bude pekne, tak bych vzal s sebou fotak a udelal ti tu fotku. Citovat
enikybeniky Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Jj, určitě bych to přivítal... Rozhoduju se mezi tím rámečkem a transmiterem... Citovat
ChodeC Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 ok, udelam foto. zaroven vezmu do Brna to moje origos radio, nekdo o nem uvazoval a uz nevim kdo :-). Prohlidnu to a treba to pujde do prodeje... edit: nafoceno, po navratu do Brna fotky upravim a hodim nekam na web. [upravil dne 7/2/09 ChodeC] Citovat
švejk Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 ackoliv to sem ne tak uplne patri, rad bych se podelil o svuj poznatek s changerem Philips RC026 (origo changer do stare 406). Po celodennim badani proc mi kua nejdou preskakovat pisnicky na vypalenym CDcku (cca 7x vypalenym, pokazdy jinym zpusobem) jsem zjistil jednu velmi zajimavou vec. Je uplne jedno jakou rychlosti se pali, jakym zpusobem se pali, pokud je CD 52x rychlostni!! Changer skousne pouze 48x, takze pozor na to :-). A jakze se pozna, ze mate \"spatne\" medium? No, v prve rade by to na tom CD melo byt napsane. Pokud ale mate oblibu v nakupovani NoName, nijak neoznacenych CD, idealni v papirovych obalech bez jakehokoliv stitku, tak se to pozna tak, ze po vypaleni se changer bude chovat nasledovne: 1. CD se bude strasne dlouho nacitat (jestli se vubec nacte uz je vec druha) 2. Hrat bude POUZE pisnicky 1-X za sebou, preskakovat NELZE (pokud preskocite nejakou pisnicku, muzete si byt temer 100% jisti, ze budete muset zacit odznova) :-) Takze takhle ve strucnosti z meho vyzkumu, snad nekomu usetrim mnoho penez za \"spatna\" media :-). P.S. mel bych tu mit jeste 3x CD-R Verbatim 52x, takze kdyby byl zajem, muzu zalevno prodat Citovat
barmann Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Safra, že by to vadilo i originál Clarionu? I když já vlastně zkoušel i originály. Nicméně jsem celou situaci vyřešil jednou pro vždy za 249kč FM transmiterem a holt budu hrát MP3 z něj. Aspoň nebudu muset mít plnej kastlík CDček. Sorry za Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.