paric Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 Treba skusit kupit svetla z nejakeho anglicana, ked sa vybrusia budu rovnake ako europske a u nas nemaju anglicke ziadnu cenu Citovat
Edison Odesláno 16. listopad 2010 Autor Odesláno 16. listopad 2010 při tomto broušení podotýkám, že je záhodno zachovat fresnelovu čočku na dálkovém svétle. Citovat
Edison Odesláno 16. listopad 2010 Autor Odesláno 16. listopad 2010 safra tak hledam dal ) obávám se, že nenajdeš. Citovat
Tazounek Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 safra tak hledam dal ) obávám se, že nenajdeš. jj uz se shanim po normalnich a budu brousit jak vzteklej Citovat
Tazounek Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 zachovat fresnelovu čočku na dálkovém svétle. safra co to je? Citovat
Edison Odesláno 16. listopad 2010 Autor Odesláno 16. listopad 2010 To je ten vzorek na skle. V horizontální rovině mění rozložení světelného kužele. Při použití čočky je to krajně nežádoucí. K otmu podotýkám, že je krajně důležitá přesnost broušení, aby sklo samotné nedeformovalo světelný kužel v žádné ose. Naopak u stávajícího dálkového světla je žádoucí zachovat původní rozložení světelného kužele. Proto je nejlepší mít tovární čirou optiku, u které se ono rozkládání v rovinách vytáří nikoli sklem, ale tvary jednotlivých parabol. Citovat
Tazounek Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 No ale jelikoz tovarni optika neni na old tak musime brousit, cili pro me to znamena brousit vsude jen ne u dalkovejch Citovat
Tazounek Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Tak uz mi dorazili druhy svetla od Devila takze se bude brousit ) ... prvni uz je rozebrane po trosce blbnuti s fenem v koupelne . Akorad mensi otazka cim jsi odstranil to stare lepidlo? to je horsi jak rozehrata zvejkacka Citovat
Edison Odesláno 26. listopad 2010 Autor Odesláno 26. listopad 2010 Ohřál horkovzduškou a vydyndal šroubovákem... Není potřeba se s tím extrémě patlat. Jen aby to do sebe dobře zapadlo... Citovat
oni Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 tak jsem to nevydrzel a mam to doma, jen jeden dotaz, na co je tohle, prijde mi to navic, kdyz ten konektor muzu rovnou vrznout do konektoru v aute,nemusim bastlit zadny kabely.. do ty krabicky jsem koukal, neco tam je... Citovat
oni Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 jinak jsem jeste procital to tvoje zapojeni a nejak jsem se v nem ztratil,takze to necham tak aby to klidne pri houkacce rozvecovalo, skoro vubec ji nepouzivam. jiank akorat mi vrta hlavou,tady ta krabicka,zda li tam musi byt ci nemusi. Citovat
Edison Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 Jak známo, u H4 se spíná střádavě vlákno pro potkávačku a pro dálku. Tahle krabička zajistí trvalé napájení HID ne jednom páru vývodů a sklápění clonky na druhém páru vývodů při dálkách. Já to vyjhodil a zapojil posvém... :-) Citovat
milanrejpid Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 ahuj chtěl sem vám ukázat jak teď tvořím přední světla na old model ale boužel nejde mi sem vložit fotka...a už se mi to snad povedlo [upravil dne 12/1/11 16:45 milanrejpid] [upravil dne 12/1/11 16:47 milanrejpid] Citovat
Tazounek Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 ahuj chtěl sem vám ukázat jak teď tvořím přední světla na old model ale boužel nejde mi sem vložit fotka...a už se mi to snad povedlo [upravil dne 12/1/11 16:45 milanrejpid] [upravil dne 12/1/11 16:47 milanrejpid] kde jsi vzal ty cire? Citovat
majty Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 Tak se taky pridavam do klubu \"cockaru\" a to jedine diky Edisonovi ... za coz mu velice dekuju, jsi fakt profik Sviti to naprosto luxusne Citovat
Tazounek Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 delal sam, vylestil to..... to mi je jasne ale jak?? ja se o to pokousim brusnzm papirem a jde to k***a spatne Citovat
Edison Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Tak... Dnes jsem upravil automatické denní svícení. Přidal jsem tlačítko na jeho sekvenční vypnutí a automatické znovuzapnutí. To ale není tak podstatné. Hlavně mám udělanou imitaci automatického seřízení sklonu světlometů. Chodí to fakt skvěle. Myslím, že bez laboratorních testů se nedá poznat, že to je imitace. :-) Podrobnosti na dotaz. Rovněž mám připravenou elektriku na ostřikovače světlometů. Zítra namontuji čerpadlo, trysky, hadičky... :-) [upravil dne 4.8.2011 od Edison] Citovat
tomik1987 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 no mňa zaujíma tá imitácia automatického sklonu svetiel:papa Citovat
tomik1987 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Tak už aj ja mám bi-xenonové šošovky nainštalované. Bola to celkom zaujímavá zábavka aj keď som sa pri tom dosť natrápil. použil som šošovky s priemerom 2,8 \"postup inštalácie bol veľmi podobný ako vyššie uvedený. Svieti to krásne a čo je pozitívne nikto mi nebliká. nastavovali sme to spolu s kamarátom. tak aby som neoslňoval. akurát ešte by som s tým chcel isť na regloskop ak by sa podarilo. Dnes som dorobil aj ostrekovače predných svetiel. a funguje to jediné čo má trápi že moje sklá na svetlách boli teda aj sú značne opotrebované tak možno sa mi podarí zohnať svetlá z angličana a tie nejako prerobiť.a pokombinovať s tými mojimi . inač paraboly som tiež čistil aj keď nevyzerali boli značne zanesené. ale výsledok posúdte sami =) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.