zzipCZ Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 no už se to tu řešilo ale asi bes uspěchu:bojim Citovat
Edison Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Já vim... Jenže to tu ještě nikdo nemontoval tohle... Kdyby se tím někdo pozabýval, rozšířilo by to použitelnost těhle čoček celkově. Jak víme, na kde co se dělaj tuningový čočkový lampy, krom rozumného výrobku právě pro P406. New model mná aspoň tu výhodu čirých skel, takže rozumě řešitelný to je těmihle čokčkami. U old modelu prostě zbývá nějak vyřešit ta skla. A to jinak, než nějakým domáckým způsobem na koleně. Citovat
Fx Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Ad čiré kryty světel: Vzpomněl jsem si, že na Felicii to dělá Ellri... Asi by stálo za to se jich na to pozeptat. http://www.ellri.cz/ Citovat
Tomáš Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Edisone tve auto je na www.dolej-dolej.cz ze? Montaz dela nekdo v Hostivicich u Prahy jak se pise v clanku. Kolik vyjde kompletni montaz nevis? Citovat
Fx Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Edison si to dělal sám a pokud jde o tyto bixenony, tak to v Hostivicích ještě nedělali. Ale jak budu mít trochu času, tak tam za Filipem zajedu a domluvím to s ním. Jde i o to, do jakého auta se to dává, podle toho vyjde cena. [upravil dne 15.2.09 Fx] Citovat
Edison Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Tomáš Edisone tve auto je na www.dolej-dolej.cz ze? Montaz dela nekdo v Hostivicich u Prahy jak se pise v clanku. Kolik vyjde kompletni montaz nevis? Ano, mé auto tam je, s mým souhlasem. Jako vzor, jak právě tohle vypadá právě na P406 II., protože na tato auta se za rozumný peníz čočkový světlomety sehnat prostě nedaj. Jinak jestli někdo dělá montáž v Hostivicích to nevím. Já si to dělal sám. Kdyby bylo kde, je to na jeden den práce při trošce šikovnosti a trochu více pečlivosti, zejména pak při seřízení. [upravil dne 15.2.2009 Edison] Citovat
Tomáš Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Vypada to pekne a prave v clanku tam nove pisou o 406 II a ze maji servisaka elektrikare kterej to umi montovat. Zeptam se za kolik jsi to sehnal a co technicka resp. policie ČR? [upravil dne 2/15/09 Tomáš] Citovat
Edison Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Tomáš Vypada to pekne a prave v clanku tam nove pisou o 406 II a ze maji servisaka elektrikare kterej to umi montovat. Zeptam se za kolik jsi to sehnal a co technicka resp. policie ČR? [upravil dne 2/15/09 Tomáš] Tak to nevím. Jak říkám, já si to dělal sám, cejtil jsem se na to. :-) Nakonec elektronika v dopravních prostředcích je můj obor. V článku u FX a mém autě nic o servisákovi a montáži není, i když nevylučuji, že jinde zmínka bude. Jinak obchodní záležitosti jsou uvedeny tamtéž, jakož i na jiném místě tohoto vlákna. :-) Na technickou jdu v květnu, tak uvidím a samozřejmě dám vědět. Ještě budu dělat nějaký drobný souvicící úpravy, který taky popíšu, jak to bude hotový. ;-) Jinak právní záležitosti nejrůznějších nescválených úprav jsou řešeny v jiných vláknech tohoto fora a nehodlám je opět rozebírat tady. Tady se zabýváme čistě technickými aspekty tohoto produktu. :-) [upravil dne 15.2.2009 Edison] Citovat
Burisek Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Tomáš Vypada to pekne a prave v clanku tam nove pisou o 406 II a ze maji servisaka elektrikare kterej to umi montovat. Zeptam se za kolik jsi to sehnal a co technicka resp. policie ČR? [upravil dne 2/15/09 Tomáš] Tak to nevím. Jak říkám, já si to dělal sám, cejtil jsem se na to. :-) Nakonec elektronika v dopravních prostředcích je můj obor. V článku u FX a mém autě nic o servisákovi a montáži není, i když nevylučuji, že jinde zmínka bude. Jinak obchodní záležitosti jsou uvedeny tamtéž, jakož i na jiném místě tohoto vlákna. :-) Na technickou jdu v květnu, tak uvidím a samozřejmě dám vědět. Ještě budu dělat nějaký drobný souvicící úpravy, který taky popíšu, jak to bude hotový. ;-) Jinak právní záležitosti nejrůznějších nescválených úprav jsou řešeny v jiných vláknech tohoto fora a nehodlám je opět rozebírat tady. Tady se zabýváme čistě technickými aspekty tohoto produktu. :-) [upravil dne 15.2.2009 Edison] A ty aspekty jsou velice good :super:D Citovat
Fx Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Tak jsem se informoval v Ellri a má se to takto: Dobrý den pane Voigts, bohužel Vám musím oznámit, že výroba v malé sérii je nemožná. Bylo by nutno vyrobit: - formy na tažení (hliníkové) - ořezové šablony Tažení polykarbonátu je velice zmetkové a je nutno dodržet přesný postup při výrobě a to např. 8 hodin samotný materiál předsoušet v peci. S pozdravem Petr Richter Citovat
Demo Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 pane,, jakou hmotnost ma ta cocka? jestli nehrozi vylomeni z drzaku setrvacnosti... Jinak to vypada krasne... a mozna prestanes oslnovat Citovat
Edison Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Demo pane,, jakou hmotnost ma ta cocka? jestli nehrozi vylomeni z drzaku setrvacnosti... Jinak to vypada krasne... a mozna prestanes oslnovat Hotnost je přijatelná. Nevypadá to hračkoidně, ani mi to nepřijde těžké tak, aby se to vylomilo. Ovšem.. nevážil jsem to. Jinak já neoslňoval nikdy. ;-) Na tom jsem si vždy dával hooodně záležet. :-) Citovat
Demo Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 libi se mi to.... ja sice na svy vrazde cocky uz mam, ale Citovat
Edison Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Táááák.... Dnes jsem byl na STK. I s těmito supr svítítky... Technik chvilku koukal, pak prohlásil, že to pěkně svítí a že na to kouknem regloskopem. Vyndal jsem odpovídající šroubovák, technik uznale pokýval hlavou nad mou připraveností, malinko jsme to společně sklopili. Nad žárovkami vyndanými z obrysovek se ani nepozastavil. Při kontrole povinné výbavy se ani na náhradní žárovky (asi raději) taky ani neptal. Ještě zkusil kolečko na naklápění, takže jasně věděl, že autonáklon nula a ostřik jakbysmet. Takže STK 99% (jen nějaký detail na výfuku a ne zcela suchý motor - převodovka). Bez ukecávání, podplácení, hned napoprvý. [upravil dne 18.5.2009 Edison] Citovat
čakom Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Edison: tak to gratuluji že si prošel. ale zaleží na koho naraziš. pokud narazíš na deb... tak jedeš dom:nevim Citovat
Edison Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Toho jsem si vědom a s tím vědomím jsem tam taky jel. Píšu to hlavně proto, že nyní víme, že to \"průchodné\" je. Je jasné, že někde lépe, jinde méně... A určitě se najde místo nebo technik, kde to bude nepřekonatelný problém. Citovat
jarco623 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 edison neviem,ale nikde som sa nedocitacil ci tie cocky co si daval ci maju auto maticke naklapanie hore a dole,alebo to musim robit sam v kabine auta.inak este jedna otazka keby som kupil svetla z havarovaneho auto co malo cocky v predu a rozobral a chcel by som to dat do svojich svetiel,samozrejme h7.bolo by to realne?? Citovat
marisw Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 parada.....velmi pekne...ale do 307 mickoveho svetla by som to asi nedostal, ze ???? nakolko je pod H7 hmlovka priamo vo svetle:myslim Citovat
Edison Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Mnoooo.... zkusit zajít na vrakáč a nějaký rozšmelcovaný pořídit, nebo aspoň proměřit. Pak by se snad mohlo vidět. Já než jsem je pořídil, tak jsem sehnal taky rozbitej světlomet. Zkusil jsem si na tom spousty věcí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.