tomik1987 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 tak a tu je foto so šošovkami a ostrekovačmi svetiel Citovat
tomik1987 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 a takto nejako to vyzerá keď to svieti Citovat
martis Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 tomik1987 z coho mas tie projektory? su z netu alebo z nejakeho auta?? ja uz o tom snivam asi rok,ale neviem ci je dobry napad kupit z netu ebay ci sa nevypalia atd Citovat
banan1987 Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 ma ich z ebay... nevypalia.. xenony objednavam cez ebay pravidelne... mne osobne drzali 4 roky a potom sa jeden vypalil.. vymenil som a svietia dalej Citovat
tomik1987 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 tomik1987 z coho mas tie projektory? su z netu alebo z nejakeho auta?? ja uz o tom snivam asi rok,ale neviem ci je dobry napad kupit z netu ebay ci sa nevypalia atd Áno ako hovorí Marcel, kupované to bolo z E-Bayu. Mal som kusok problémy s tým musel som platiť ešte CLO ale stále to vyšlo o niečo lacnejšie ako na Slovensku. A pritom som na Slovensku nenašiel že by mali 2,8 Palcové, Ja som mal problém že mi prišiel jeden ten CCFL krúžok prasknutý. Ale dalo sa to bez problémov doriešiť akurát že som trošku dlhšie čakal. ale je to na aute a so žiarovkami, ktoré sa mi každú chvíľu vypaľovali sa to nedá porovnať. Svieti to krásne a ani mi nik nebliká že by som ho osvetľoval. a keď zapnem ďiaľkové tak je to nádhera. Ale je to dosť veľká zábavka, ale ak sa pre to rozhodneš určite ti prajem veľa šťastia (Nezabudni na ostrekovače svetiel a automatické naklápanie sklonu svetiel) Citovat
stajgrpavel Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 ahoj jak dodelam to automaticke naklapeni ??? co vse k tomu budu potrebovat ??? Citovat
Edison Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 Čidlo na zadní nápravu, řídící jednotku, kabeláž, spousty nesmyslů, seřízení, pravděpodobně napsat soft. Nebo něco z auta (dané značky, typu, motorizace, výbavy...) Tfuj.. bych se do tohodle nepouštěl... Citovat
stajgrpavel Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 a kdyz dam do cocek klasicke H7 zarovky tak by nemel byt zadny problem s chlupatejma ani s STK ? Citovat
Edison Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 Do jakých čoček? Jde především o patici Citovat
stajgrpavel Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 cocky budou asi bi-halogen. ale pry jsou dat H7 i do bi-xenon cocek. tak nevim ... mam kompletni svetla z octavky s bi-xenonama a jeste svetla s roomstru s bi-halogenama. tak jsem zvedav az to rozdelam :-) Citovat
Edison Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 No nevím. Xenony mívaj odlišnou patici, tak bych si nebyl zcela jist, že by do toho H7 pasovala. Jinak tady to vlákno je spíše o těch přestavbových bixenon čočkách v kitu, kde není potřeba dělat významější zásah do světla, jako při montáži růzbých ochcávkových a podobných... prostě továrních... To vyžaduje mnohem více práce, více trpělivosti, přesnosti, schopností a možností to pak designově dotáhnout aby to pak nebypadalo jako totální bastl... Montáž tohoto kitu, když se s tím člověk nepatlá je na odpoledne do obou světel, není náročný a výsledek je více než skvělý. Citovat
stajgrpavel Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 to mas pravdu ale zatim se xenonu bojim ;-) proto bych radeji cocky s halogenem. jinak ty svetla vypadaji fakt luxusne :-) jen ja to budu delat na stary model... takze brousit brousit a brousit ;-) Citovat
tomik1987 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 taká otazočka pre xenonových nadšencov. sem tam sa mi stane že pri štarte auta (teraz v zimnom období ) zopne len jednu výbojku. svetlá vypnem zapnem pri naštartovanom motore a zapnú sa už obidva. minule sa mi stalo, že mi nedokázalo zapnúť ani jedno svetlo a ani sa mi nepodarilo ich zapnúť pri naštartovanom motore. išiel som len na hmlovkách večer a zrazu počas jazdy mi to naskočilo. Čím to môže byť spôsobené? pýtali sa ma na to aj známi čo majú tiež xenoný original jednému to robí na BMW 520i a jednemu na VW touareg . čím je daný jav spôsobený??? keď sa tak správajú aj originál xenony??? Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Výbojky, startéry... Někde nějaký ten přechoďáček... Citovat
Miko1 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Mě se to stávalo taky a vždy to bylo po velkých mrazech a výbojka už potom nechtěla nastartovat až nakonec vyhořela. Citovat
shark734 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 robilo mi to, ked som mal staru baterku, vyriesil som to casovym rele s oneskorenim cca 2s po starte motora....a potom som ajtak kupil novu baterku Citovat
tomik1987 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 tak baterku mám aj ja staršiu. ale zatiaľ mi na nej motor točí. a ako stúpli teploty tak to funguje. =) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.