Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

tomik1987

z coho mas tie projektory? su z netu alebo z nejakeho auta?? ja uz o tom snivam asi rok,ale neviem ci je dobry napad kupit z netu ebay ci sa nevypalia atd

Odesláno
tomik1987

z coho mas tie projektory? su z netu alebo z nejakeho auta?? ja uz o tom snivam asi rok,ale neviem ci je dobry napad kupit z netu ebay ci sa nevypalia atd

Áno ako hovorí Marcel, kupované to bolo z E-Bayu. Mal som kusok problémy s tým musel som platiť ešte CLO ale stále to vyšlo o niečo lacnejšie ako na Slovensku. A pritom som na Slovensku nenašiel že by mali 2,8 Palcové, Ja som mal problém že mi prišiel jeden ten CCFL krúžok prasknutý. Ale dalo sa to bez problémov doriešiť akurát že som trošku dlhšie čakal. ale je to na aute a so žiarovkami, ktoré sa mi každú chvíľu vypaľovali sa to nedá porovnať. Svieti to krásne a ani mi nik nebliká že by som ho osvetľoval. a keď zapnem ďiaľkové tak je to nádhera. Ale je to dosť veľká zábavka, ale ak sa pre to rozhodneš určite ti prajem veľa šťastia :papa (Nezabudni na ostrekovače svetiel a automatické naklápanie sklonu svetiel) :papa

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Čidlo na zadní nápravu, řídící jednotku, kabeláž, spousty nesmyslů, seřízení, pravděpodobně napsat soft. Nebo něco z auta (dané značky, typu, motorizace, výbavy...) Tfuj.. bych se do tohodle nepouštěl...

Odesláno

cocky budou asi bi-halogen. ale pry jsou dat H7 i do bi-xenon cocek. tak nevim ... mam kompletni svetla z octavky s bi-xenonama a jeste svetla s roomstru s bi-halogenama. tak jsem zvedav az to rozdelam :-)

Odesláno

No nevím. Xenony mívaj odlišnou patici, tak bych si nebyl zcela jist, že by do toho H7 pasovala. Jinak tady to vlákno je spíše o těch přestavbových bixenon čočkách v kitu, kde není potřeba dělat významější zásah do světla, jako při montáži růzbých ochcávkových a podobných... prostě továrních... To vyžaduje mnohem více práce, více trpělivosti, přesnosti, schopností a možností to pak designově dotáhnout aby to pak nebypadalo jako totální bastl... Montáž tohoto kitu, když se s tím člověk nepatlá je na odpoledne do obou světel, není náročný a výsledek je více než skvělý.

Odesláno

to mas pravdu ale zatim se xenonu bojim ;-) proto bych radeji cocky s halogenem.

jinak ty svetla vypadaji fakt luxusne :-) jen ja to budu delat na stary model... takze brousit brousit a brousit ;-)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

taká otazočka pre xenonových nadšencov. sem tam sa mi stane že pri štarte auta (teraz v zimnom období ) zopne len jednu výbojku. svetlá vypnem zapnem pri naštartovanom motore a zapnú sa už obidva. minule sa mi stalo, že mi nedokázalo zapnúť ani jedno svetlo a ani sa mi nepodarilo ich zapnúť pri naštartovanom motore. išiel som len na hmlovkách večer a zrazu počas jazdy mi to naskočilo. Čím to môže byť spôsobené? pýtali sa ma na to aj známi čo majú tiež xenoný original jednému to robí na BMW 520i a jednemu na VW touareg . čím je daný jav spôsobený??? keď sa tak správajú aj originál xenony???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...