valentin45 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Potřebuji pomoc. mam boxera 2.0 hdi 2004.když jsem ho v lete koupil tak mi zacal pri zateži vypinat motor a rozsvítila se konrolka palivoveho systemu,po deseti sekundach jsem motor nastartoval a jel dál a vše se opakovalo.Vrátil jsem ho tedy prodávájícímu a ten tam udajně vyměnil vysokotlake čerpadlo z nějakého jiného auta.auto pak v pohodě jezdilo ale po čase čerpadlo začalo téct, tím pádem došlo k nic neřešícím opravám.Až jsem objednal čerpadlo,nejspíš repas,přímo od bosche z německa .Po jeho montáži a jednomu dni ježdení mi zase zacal při záteži motor ne sice vypínat ale přepínat do nouzového režimu a svití červená kontrolka čerpadla. Vše na novém čerpadle je nové nic z toho starého a motor tak ve třiceti procentec vypne uplně,jak u toho prvního v mém příběhu o čerpadle .pls help me:P [upravil dne 31/1/09 valentin45] Citovat
marsalek Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Ta koupe repasovaneho cerpadla mela vyresit problem s tekoucim cerpadlem, anebo bylo jiste, ze to vyresi i problem s padanim do nouzoveho rezimu? Jak se delala diagnoza? Netecou treba vstriky a cerpadlo tudiz neni schopno dodat patricny tlak? Kazdopadne bych to nejdrive normalne reklamoval u Bosche. Hlavu si s tim maji lamat sami. Osobne bych jim ten problem nahlasil pisemne a nechal si to od nich potvrdit a dal jim zaroven lhutu 10 dnu na odstraneni problemu. Stalo Te to urcite dost penez... Kaja Citovat
valentin45 Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 ne,to čerpadlo před tím bylo bez problému.Nic nevypínalo,ale nejspíš bylo z nějakyho vraku a tak začlo téct.Snažili se ho přetěsni atd bla bla bla....vše naprd a tak jsem koupil to od bosche.jenže doba dodání je až měsíc a musím čerpadlo vydělat z rozvodu,teda mechanik .Tak chci vědět co by to mohlo být.Bojím se že diagnostika jim řekne prd.Ale je to stejná závada jak na tom čerpadle co tam bylo uplně původně ,akorat že dřív ten motor pokaždé vypnul a ted nekdy vypne a nekdy přepne do nouz.režimu.Asi zajedu na diagnostiku do peugeotu.co? Vstřiky netečou aspon myslím. Problem to melo vyřešit stekoucí čerpadle.to jen teklo nic nevypínalo. [upravil dne 31/1/09 valentin45] [upravil dne 31/1/09 valentin45] Citovat
brutall Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 no a co stará známá závada DRV ventil? Citovat
valentin45 Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 co to je DRV ventil? je divný že to jezdilo den, a pak to začlo zlobit.Ja totiž nevím jestli ten majitel od koho jsem to koupil vubec to čerpadlo měnil jestli to tenkrát nebylo něčí jiným. každopadne to čerpadlo co teklo nic nevypínalo. [upravil dne 31/1/09 valentin45] Citovat
brutall Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 co to je DRV ventil? Ten je na čerpadle a měří tlak v něm. V hledání si dej DRV ventil a určitě se dozviš vyčerpávající informace. Skus ho přehodit z toho tekoucího čerpadla u kterýho nevypínal motor. Citovat
valentin45 Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 boji se že když ho přehodím tak mi ho němci nevyreklamují.Myslíš že by ho tam dodali vadnej? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.