Fusion Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Když začal boďák u nás tak většina jezdila ze dne na den ve městě 40-45 na 50 i 60, hlavně nesmyslně zadupnout brzdu u cedule obce. Po nějaké době se to zas rozjelo (když si všichni uvědomili, že policajti asi utekli do teplých krajů když nejsou vůbec vidět). Citovat
automale Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Lubk0 : plne suhlas, a nechodim 40 stale, ked bola 60 chodieval som 60 ale nie od tabulu po tabulu, mimo obce ked je prazdna a prehladna cesta aj nad 100. teraz sa mi dari jazdit bud 40-50 alebo 60 ale vacsinou pod 50 lebo vazne stretavam zelenych aj tam kde nikdy neboli. ked to utichne zasa zacnem jazdit rychlejsie. moja penazenka je aj tak dost chuda nemusim ju este zbytocne vyprazdnovat. no a pod 40 som este dobrovolen teda nesiel :-) jozefsv : pozri, akonahle ten zakon vstupil do platnosti a nebudes ho dodrzavat tak ho porusujes, nech je to akakolvek kravina. raz sa mi jeden blb nalepil na zadok tam kde bola 40, ja som isiel 60, tmave skla od bocnych az po zadne, tak som mu blikol brzdovymi, skoro sa tam asi posral idiot lebo hned spomalil, zacal mi magor preblikovat dialkovymi ..... takymto by som bral papiere na mieste. no a teraz ked som zacal vazne jazdit podla predpisov, dokonca o cosi pomalsie ako je povolena max. tak zistujem ze sa to uz ani neda - kazdy za mnou nervozny...... doriti sak sa uvolni za tym volantom, kam sa ponahlas do hrobu? musis domov prist o hodinku skor - co ak ta zenska alebo kto to bol co isiel 60 v tuneli mal na to nejaky dovod? viez co v tom aute zrovna deje? si uvedom ze po cestach jazdia aj zaciatocnici. v autoskole tu prax neziskas a to ze chodia zo zaciatku radsej pomali je len dobre, narozdiel od mladych vyrastkov ktory vezmu tatinkovi silnu karu a myslia si ze maju za sebou 10 rokov soferskej praxe a jazdia na okruhu. no a povedz mi akoby cesty vyzerali keby tych ako ty bola vacsina? ps: a nemam problem ist cez obec 100km/h, ale nejazdim tak, jazdievam na bicykli rocne 4000-5000km rocne a to skoro co celej republike, okrem R-iek a dialnic na vsetkych druhoch komunikacii. Na biku si priamo v tej premavke, nic ta nechrani a mas aj viac casu si vselico vsimat. Jazdim po cestach uz od malicka a viem jedno - bolo menej aut, bezpecnesie cesty a s pribudajucimi autami bohuzial pribudaju aj AROGANTNY blbovia ktorym volant do ruky nepatri. myslia si asi ze su bohovia na ceste a vsecia co idu pomalsie ako oni tam nemaju co hladat, ved im len zavadzaju - myslim ze sa to nazyva \"tolerantnost\" koncim s touto temou [upravil dne 9.2.2009 automale] [upravil dne 9.2.2009 automale] Citovat
gedu Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 automale máš úplnú pravdu a preto by sa mali robiť v autoškole psychotesty Citovat
automale Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 tak este posledne : hej psychotesty v autoskole, ten kto proste na to nema alebo to nema v hlave v poriadku nema sadat za volant. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.