Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli ti normálně točí ventilátor, tak jedině chby v ovl. panelu, klimakompresoru, nebo někde u drátů k nim (málopravděpodobný)...

Nebo čidla? Ale to je blbost, to by ti kompresor sepnul ... když zmáčkneš A/C rozsvítí se Ti tam nápis A/C, nebo UATO?

EDIT: jo, ale teď v zimě je to normální :papa takže to řeš, až to nebude dělat až budeš třeba někde v teple v garáži :papa

[upravil dne 31/1/2009 Neon]

Odesláno

Protože kompresor autoklimatizace je skoro stejný jako v chladničce doma, je jasné, že teď nebude fungovat jako chlazení, protože venkovní teplota je nižší než nastavitelná teplota, tak bude fungovat pouze topení, prostě v zimě topí, v létě chladí.

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Protože kompresor autoklimatizace je skoro stejný jako v chladničce doma, je jasné, že teď nebude fungovat jako chlazení, protože venkovní teplota je nižší než nastavitelná teplota, tak bude fungovat pouze topení, prostě v zimě topí, v létě chladí.

no to bych neřekl musí jet i v zimě odmlžování oken atd.
Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

Vsak v zime topi. Vyhoda jejiho pouziti v zime je, ze vysusuje vzduch, takze by se ti nemela mlzit okna.

Odesláno

nooo ja viem ze v zime by nemala az tak fungovat to je ok,ale ona ani v lete mi vobec nefungovala,vsetky snimace mam skontrolovane ani ne diagnostike nic neukazala,len mi povedali ze je nejaky problem z komunikaciou,ale teraz v zime mi klima normalne nabehla raz!! bolo vidiet ako klesly otacky a cvaklo relatko v bsi,tak viete mi poradit? ked napojim el. kabel z baterky na kompresor tak kompresor nabehne a chladi.takze kompresor je ok,

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Vsak v zime topi. Vyhoda jejiho pouziti v zime je, ze vysusuje vzduch, takze by se ti nemela mlzit okna.

nj ale klimatizace netopí topí radiátor klimatizace má svuj vlastní:super
Odesláno

Původně zaslal: ChodeC

nj ale klimatizace netopí topí radiátor klimatizace má svuj vlastní:super

klimatizácia len chladí,kuriť nemôže lebo to neni v aute technicky doriešené,na kurenie je tu radiator s teplou vodou od motora,kompresor sa nezapína ak vonkajšia teplota nie je vyšia ako požadovaná teplota a takisto sa nezapne ak je na vyparníku menej ako 4°C,hrozí namrzanie na výparníku

ale pozor je tu rozdiel medzi auto, poloaut alebo man.klimatizaciou niektoré automobily maju funkciu rýchleho odmrazovania tlačítko vločka,hviezdička a vtedy sa zapína komresor bez ohladu na teplotu, ale nemaju to všetky modely, niekde to funguje aj pri polohe teploty na max

občas sa stane že sa dá klimatizacia zapnuť aj pri 0°C tj dôsledok toho že teplo od motora ovplyvní snímače klímy a potom sa to dá zapnúť (hlavne pri starších modeloch)

Odesláno

tak jsem byl taky na servisu klimy.V létě pěkně jela a pak po navratu z italie pomalu odešla.Nechal jsem ji naplnit a po měsíci byla zas fuč.Necladí a kompresor ma takovy jiny zvuk.Asi jak jede na prázno.Radeji jsem to hned vypnul.Po dnešní prohlídce mi našly mini dírku v chladiči.Prý velmi časta zavada 406 tek.Chladič je z hliníku a ta sůl,kamínky a nečistota jej po čase stráví a končí. No suma sumárům chladič 3,5 až 4 tis. doplnění media 1.2tis a prace 500 kč.Do šesti tisic mužu zas chladit.Fantasticka zpráva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...