Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Obecně 406 coupe

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Michaela

Já mám povinný ručení na svojí 306 také u Alianzu a chce po mě 8500 už to mi připadá celkem dost na to že je to 1,4 proto bych chtěla přejít k nějaké jiné ale zatím jako nejlevnější jsem našla to ČSOB tak asi zatim vyhraje. Na tu 406 coupe je to taky celkem v poho ale na 2l. Na 3 l by to bylo kolem 17 000 a na to kašlu.

zkus si udelat kalkulaci tady (pro predstavu) http://www.povinne-ruceni.com/

Odesláno

Jo a ještě k té pojišťovně Slavia - důchodcům slevy dávaj a poměrně dost slušný ale kristova léta Ti na to stačit nebudou :D

To už jsem zjistil. Zkusil jsem si jejich kalkulaci a při zadání stejných podmínek, jako mám teď u Allianzu za necelých 13 tis. mi to vyšlo skoro 24 tis. !

Včera večer jsem zkoušel pár různých \"kalkulaček\" a všude mi to vyšlo dráž, než to mám teď. Kde je pes zakopán??

Odesláno

No, do Opavy je to docela kousek cesty :) Ale nevypadá nejhůř. Možná kůže už bude trochu ošoupaná (hlavně lem sedačky řidiče), ale to je vcelku obvyklá bolístka. Sehnat auto bez týhle vady by byl docela oříšek.

Nemá tempomat, ale ten by mohl jít snad dodělat.

Jinak s výbavou kupodivu ani celkem moc nekecají.

Ale těm kilometrům se mi nějak nechce věřit. Volant tam nikde pořádně vyfocenej není, ale opotřebení sedačky se mi zdá docela velký.

Zkus nejdřív sehnat VIN a případně lepší fotky, než by ses tam vydala.

//EDIT: Ještě mrkni na tohle, podle fotek vypadá ještě líp jak to první tmavě zelený. http://www.tipcar.cz/peugeot/peugeot-406-2.0-16v-coupe-cz-21600388.html

[upravil dne 4/2/09 MirasCC]

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No, do Opavy je to docela kousek cesty :) Ale nevypadá nejhůř. Možná kůže už bude trochu ošoupaná (hlavně lem sedačky řidiče), ale to je vcelku obvyklá bolístka. Sehnat auto bez týhle vady by byl docela oříšek.

Nemá tempomat, ale ten by mohl jít snad dodělat.

Jinak s výbavou kupodivu ani celkem moc nekecají.

Ale těm kilometrům se mi nějak nechce věřit. Volant tam nikde pořádně vyfocenej není, ale opotřebení sedačky se mi zdá docela velký.

Zkus nejdřív sehnat VIN a případně lepší fotky, než by ses tam vydala.

//EDIT: Ještě mrkni na tohle, podle fotek vypadá ještě líp jak to první tmavě zelený. http://www.tipcar.cz/peugeot/peugeot-406-2.0-16v-coupe-cz-21600388.html

[upravil dne 4/2/09 MirasCC]

Jo ten psanej zadni sterac,to je dobrej vtip.A jeste vetsi kdyz sou u toho fotky :D

Odesláno

assad: Necituj to celý, když chceš reagovat na pět slov ;)

Ale jo, nad tím stěračem sem se taky pousmál. Teď ještě koukám že je dokonce u obou těch aut, kdepak na to přišli :myslim

To je něco podobnýho, jako je hodně často u aut vidět \"multifunkční volant\" Asi jako že když je na něm klakson a zároveň slouží k zatáčení, tak je multifunkční? :D

Odesláno

Tak sorry, uz citovat nebudu :)

Kdyz uz to maji obe auta psany tak se musim taky podivat jestli to tam nahodou nemam taky nekde schovany ;)

Odesláno

Jo jo, občas v těch popiscích jsou zajímavý věci. (viz ta navigace celé evropy).

A Míšo, nechci ti kazit radost, ale to zelený z Opavy tuším, bude velikej podvod. 65 tis km z Francie? To by musela být veliká náhoda. A tak orvaný sedadlo s tímhle počtem km? To by vypadalo, že s tím asi jenom někdo jezdil denně 200 m do samošky pro mlíko. Já mám najeto 190tis a na sedačce ani škrábanec. Celkově to auto vypadá ušmudlaný a neudržovaný. Proč nemá servisku, když má tak málo km? A ročník 2001 s přiznaným airbagem na palubce. Kdo má kluci ty modernizace trochu namáknutý, koukněte na to, ale vyditelnej bag a ten display mi na 2001 vůbec nesedí...

[upravil dne 4/2/09 kupák]

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Jo jo, občas v těch popiscích jsou zajímavý věci. (viz ta navigace celé evropy).

A Míšo, nechci ti kazit radost, ale to zelený z Opavy tuším, bude velikej podvod. 65 tis km z Francie? To by musela být veliká náhoda. A tak orvaný sedadlo s tímhle počtem km? To by vypadalo, že s tím asi jenom někdo jezdil denně 200 m do samošky pro mlíko. Já mám najeto 190tis a na sedačce ani škrábanec. Celkově to auto vypadá ušmudlaný a neudržovaný. Proč nemá servisku, když má tak málo km? A ročník 2001 s přiznaným airbagem na palubce. Kdo má kluci ty modernizace trochu namáknutý, koukněte na to, ale vyditelnej bag a ten display mi na 2001 vůbec nesedí...

[upravil dne 4/2/09 kupák]

spíš to vypadá na přelom, tedy rv 2000 a prvně přihlášené až v 01... to opotřebení lze posoudit asi jen osobně... fotka snese hodně...

Odesláno
Původně zaslal: kupák

No ale já mám r.v. 2000, do provozu listopad a bag mam v palubce schovanej a display mam jinej. Ale ja mam teda navi.

Palubka bude menena,displej je typ bez navigace :super

Odesláno

Z toho plyne otázka: Pročpak někdo měnil palubku? Odpověď: Že by bouračka?

Otázka: Proč použil starý typ palubky?

Odpověď: Protože to někde někdo opravil kladivem.

Výsledek: Prodejce nakopat do řiti a nekupovat.

Guest Michaela
Odesláno

Ok díky za radu tomuto vozu se tedy raději vyhnu a budu hledat nějaký jiný. Zatím jsem ale nenašla žádný který by se mi opravdu líbil ale jak na něj narazim zase Vám ho sem pošlu aby jste mi ho nejdříve trošku skoukli.

Odesláno

já sice nemám coupéčko které je teda parádička,ale dát na poviným ručení 20 litrů to je mazec !!! Já na svou 2.1 platím nějakých 4.300 kč a kdyby to neprohledávali až do roku 2000 tak jsem byl na 3.500 kč +/- ! Ale i tak pohoda,mám Axu,a pojištěné auto na kw.....

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

já sice nemám coupéčko které je teda parádička,ale dát na poviným ručení 20 litrů to je mazec !!! Já na svou 2.1 platím nějakých 4.300 kč a kdyby to neprohledávali až do roku 2000 tak jsem byl na 3.500 kč +/- ! Ale i tak pohoda,mám Axu,a pojištěné auto na kw.....

A kde bereš těch 20.000,-- Kč? Já platím 12.700,-- Kč i s havarijkou.

Guest Michaela
Odesláno

Ahoj, děkuju kouknu na to. Už mám jedno i vyhlídlé a teď řeším prodej své 306. Ale zatím bohužel nic. Asi je těch aut teď moc. Jinak to povinné ručení mám tak nějak vyřešené, psali jste mi sem nápad abych se koukla na pojišťovnu Slavia - napsala bych auto na rodiče a povinné ručení by tak bylo celkem slušné i na 3l.

Odesláno

Ahoj, děkuju kouknu na to. Už mám jedno i vyhlídlé a teď řeším prodej své 306. Ale zatím bohužel nic. Asi je těch aut teď moc. Jinak to povinné ručení mám tak nějak vyřešené, psali jste mi sem nápad abych se koukla na pojišťovnu Slavia - napsala bych auto na rodiče a povinné ručení by tak bylo celkem slušné i na 3l.

K tomu povinnýmu: Každopádně nechej nějaké vozidlo (třeba skůtr) na sebe napsat, jinak nebudeš sbírat bonusy za nebourání.

Rodiče máš dost ochotný, když na sebe nechají napsat auto ve kterém nebudou jezdit a kdyby jsi ho náhodou někam poslala tak na tom budou biti oni. :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, povinne ruceni se vyplati poradne porovnavat,ja jsem hledal a vysledek je 5200kč ročně...což je za třílitr docela dobra cena myslim :)

Predtim jsem taky bral,co bylo v reklame a platil za 1.3 4000 :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...