Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, během jízdy se občas ozývá klepání, pravděpodobně někde ze zavazadlového prostoru, tlumiče a pérování bych vyloučil, ozve se to třeba i při pomalém couvání po nerovném terénu, rozjezdu do prudkého kopce, nebo třeba při náhlé změně směru jízdy (v ostřejší zatáčce) po kvalitní silnici. Už jsem byl s tím v servisu, vyměnili dorazy na 5. dveřích ale je to pořád stejné. Nemáte někdo podobný problém?

Díky předem za jakékoliv upřesnění čím by to mohlo způsobovat

Zd.

Odesláno

Ahoj,ja som to same riešil asi pred 3 dnami.Bol som na vymene čelneho skla tak som im to tam hned povedal nech sa na to pozru.Bohužial neviem čo tam podotahoval ale je to omnoho lepšie,sice sem tam niečo ešte zavrže ale mam pocit že to vychadza od zadnych dverí.Jedine čo som zaregistroval tak že su tie dorazy viac vytočene,tak to skus tiež.Inak nemožem povedat že to spravili na 100% takže až sa oteplí tak sa do toho pustim sam.Može tam byt vela vecí (uvolnene zamky v dverach,uvolnení kabel,nejaka čast mechanizmu v dverach).Inak klepe alebo vrže ti niečo aj pri prudkej akceleracií?

Odesláno
Původně zaslal: antal

Ahoj,ja som to same riešil asi pred 3 dnami.Bol som na vymene čelneho skla tak som im to tam hned povedal nech sa na to pozru.Bohužial neviem čo tam podotahoval ale je to omnoho lepšie,sice sem tam niečo ešte zavrže ale mam pocit že to vychadza od zadnych dverí.Jedine čo som zaregistroval tak že su tie dorazy viac vytočene,tak to skus tiež.Inak nemožem povedat že to spravili na 100% takže až sa oteplí tak sa do toho pustim sam.Može tam byt vela vecí (uvolnene zamky v dverach,uvolnení kabel,nejaka čast mechanizmu v dverach).Inak klepe alebo vrže ti niečo aj pri prudkej akceleracií?

Odesláno

Odesláno

Ahoj, při prudké akceleraci jsem si žádného klepání ani vrzání nikdy nevšiml, akorát občas vržou dvířka přihrádky před spolujezdcem, hlavně při přejíždění příčných nerovností nebo teď v zimě na silnici se zmrazky, když je ale během jízdy otevřu tak to přestane. Ty dorazy jsem kousek vytočil, tak jsem zítra zvědav.

Odesláno

mozno napisem kravinu, ale za pokus asi stoji skontrolovat rezervu ci je uchytenie ok aj hever vo vnutri kolesa.. kedysi som riesil rezonanciu pri spomalovanim motorom, a ta rezerva tam celkom beha, tak isto hever ak by nebol dobre uchyteny moze robit nejaky zvuk.. je to len blbost, ale obcas take blobsti vytacaju.:)))

dnes musim ale zatukat.. nic nevrze, nepraska..

Odesláno

No ten kryt v rezerve nieje bohviečo,mam v plane ho vyhodit a miesto neho mi ženska ušije taku \"tašku\" z nejakej latky na tie blbosti čo tam mam.

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

mozno napisem kravinu, ale za pokus asi stoji skontrolovat rezervu ci je uchytenie ok aj hever vo vnutri kolesa.. kedysi som riesil rezonanciu pri spomalovanim motorom, a ta rezerva tam celkom beha, tak isto hever ak by nebol dobre uchyteny moze robit nejaky zvuk.. je to len blbost, ale obcas take blobsti vytacaju.:)))

dnes musim ale zatukat.. nic nevrze, nepraska..

Už jsem jezdil i bez rezervy i všeho ostatního co tam patří, prostě v celém zavazadlovém prostoru nebylo vůbec nic, bohužel bez jakékoliv změny. Mám na ty všechny pazvuky podobný názor, jsou to maličkosti ale taky mě to občas vytáčí

Odesláno

No ten kryt v rezerve nieje bohviečo,mam v plane ho vyhodit a miesto neho mi ženska ušije taku \"tašku\" z nejakej latky na tie blbosti čo tam mam.

Ten kryt jsem vyhodil už dávno, všechno co by mohlo klepat mám buď strčené v rukavicích nebo zabalené v kusu hadru, navíc se tam toho vejde více.

Odesláno

Cavte.

Problem je v zamku 5. dveri, teda zadnej kapoty.

Vyriesis to jednoducho tak,ze bolcen ktory je priskrutkovany o podlahu kufra (do ktoreho zapada zamok z kapoty) oblepis dokolecka nejakym pevnejsim filcom(paskou). Po predrati ho jednoducho vymenis. (nema to ziadny vplyv na zatvaranie ani zamykanie)

Zadna kapota je pevne uchytena o strechu pantami. Pri prejazde nerovnostami sa podvozok kruti hore dole a prave v tom mieste je jedina moznost priecneho krutenia celej karoserie. Vydava to hrozny zvuk.

Vo vyrobe sa zamky mazu vazelinou-ta tomu zamedzi ale len na chvilu.Ine automobily maju bolceny pogumovane.

Vyskusajte toto.

Odesláno

až to někdo prubne tak napište.. zítra pouštím zadní bas tak kdyby mi to ještě náhodou brnělo tak at to taky vyzkouším jestli to má teda na svědomí i ten zámek

Odesláno
Původně zaslal: Milošš

Cavte.

Vyriesis to jednoducho tak,ze bolcen ktory je priskrutkovany o podlahu kufra (do ktoreho zapada zamok z kapoty) oblepis dokolecka nejakym pevnejsim filcom(paskou). Po predrati ho jednoducho vymenis. (nema to ziadny vplyv na zatvaranie ani zamykanie)

Zadna kapota je pevne uchytena o strechu pantami. Pri prejazde nerovnostami sa podvozok kruti hore dole a prave v tom mieste je jedina moznost priecneho krutenia celej karoserie. Vydava to hrozny zvuk.

Vo vyrobe sa zamky mazu vazelinou-ta tomu zamedzi ale len na chvilu.Ine automobily maju bolceny pogumovane.

Vyskusajte toto.

ahoj,

díky za tip, tak to by mohlo byt ono, taky si myslím že to klepání vychází někde z 5. dveří, nevím ovšem jak je mám přesvědčit v servisu, oni prý o takovém problému údajně ještě prý neslyšeli

Odesláno
Původně zaslal: Zdemour

Původně zaslal: Milošš

Cavte.

Vyskusajte toto.

ahoj,

díky za tip, tak to by mohlo byt ono, taky si myslím že to klepání vychází někde z 5. dveří, nevím ovšem jak je mám přesvědčit v servisu, oni prý o takovém problému údajně ještě prý neslyšeli

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...