Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

kdybych mela helmu, tak to v tech kotrmelcich hlavou do stromu treba tak peknej otres mozku nebude....takze ji nemam jen proto, ze zatim nebyla potreba...

medvede, vetsina prknaru vi, ze se musi pripojistit, nebo jim to podobne historky jasne naznaci...taktez jezdeni mimo sjzedovku, myslim, ze jedna pojistovna na to nakej priplatek i ma, u ostatnich se pak holt musis doplazit aspon na kraj sjezdovky...

Odesláno

Krásné téma.

Minulý týden jsem byl na horách - v Jeseníkách. Jezdili jsme v Přemyslově a v Branné.

Ve čtvrtek se chystám sem: http://cz.bergfex.com/hopfgarten/ Je to kousek od Kitzbuhelu tak doufám, že se dostaneme i na ten slavný Hahnekamm.

Co se týče vybavení, tak lyže mám starší Heady. Boty pohodlné Dalbello a oblečení taky obyč. Letos poprvé lyžuji v helmě a spokojenost.

Když jsme byli v Branné, tak se tam zrovna jeden polák zřítil ze svahu na silnici. Měl přilbu, tak pouze lehký otřes mozku a zlomená ruka (prý snad otevřená zlomenina). Tak jsme hned jeli do Jeseníku koupit přilbu i pro manželku (syn používá přilbu od prvních začátků na lyžích).

Jinak včera jsem trochu prohlížel youtube a blbci na sjezdovce jsou i při závodech: http://cz.youtube.com/watch?v=HGIVihIlBI4

Odesláno
Původně zaslal: aka

kdybych mela helmu, tak to v tech kotrmelcich hlavou do stromu treba tak peknej otres mozku nebude....takze ji nemam jen proto, ze zatim nebyla potreba...

medvede, vetsina prknaru vi, ze se musi pripojistit, nebo jim to podobne historky jasne naznaci...taktez jezdeni mimo sjzedovku, myslim, ze jedna pojistovna na to nakej priplatek i ma, u ostatnich se pak holt musis doplazit aspon na kraj sjezdovky...

takovejmdle lidem co jedou v lese nebo pod vlekem namiste zabavuju permice, stejne jako tem co cestou na vleku delaj slalom a jedou treba 2m vedle stopy... a pak se divej ze spadne lano...........

Odesláno

pokud se nekdo rozsviha na sjezdovce, je za to nejak odpovednej provozovatel vleku?

a mas pravo jim tu permici sebrat?

jen jsem zvedava...

Odesláno

nene kdyz se rosekaj na sjezdovce tak ne, to je jejich blbost ja jim je zbyram kdyz klickujou na vleku a schodej lano nebo jezdej v lese, to je vyslovne zakazano a sou vsude cedule...... vyjimku ma pouze kdyz spadne z vleku tak aby dojek co nejkratsi trasou na sjezdovku pres les..... ale ty blbci na prknech tam jezdej schvalne, takze jak mile ho vidim tak okamzite de.... a muze si ji stezovat kam chce, porusil pravidla....

Odesláno

Tak pro helmu jsem určitě. Včera jsme byli na večerním

lyžování v Deštně v o. h a u vleku se sjížděla mopdrá

s červenou. My jezdili na červené a dojížděli jsme dolů

Radek mě předjel a svištěl si to dolů a tam mu přejel

lyže magor co se řítil z modré, tak Radkovi hezky vypla

jedna lyže a pak spadl dost hnusně na hlavu, až jsem

slyšela, jak to zadunělo. Za ním jsem jela já, tak jsem

se mu naštěsrí vyhla a nesejmula ho ještě já.

A nejlepší na tom je, že frajer se ani nezastavil, jestli je

všechno v pohodě a jel na lanovku. Jsem myslela,že o

něj přerazím hlky o šmejda.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem si byl dneska zalyžovat na Bílé :super

Málo lidí , sněhu kupa , paráda :super

Je tady ještě mezi námi aktivní lyžařský šílenec , nebo už máte ski zazimovány ?

Odesláno

Podle výšky sněhu na sjezdovce to vidím na lyžovačku do konce dubna :roker

:xvul Triko,kraťasy a sandály mají taky něco do sebe :D

[upravil dne 27.3.09 Miku]

Odesláno

tiez som si dnes zalyzoval :)

a nebol som tam jediny z clubu, stretol som sa tam s PnR-om..

inac lyzovalo sa uzasne, aspon podla mna.. ziadne cakanie v radoch, kopa snehu a malo ladu ;)

Odesláno

no ja este neviem ako to bude o tyzden,

kamos co bol so mnou ide na 5 dni na rohace s rodicmi lyzovat, ale ak sa mu bude chciet, tak pojdeme.. :)

inac, ta ciapka je strasne supova.. ;)

Odesláno

dakujem :aut dostal som na vianoce pred rokom abo dvoma

ak vsetko pojde dobre tak by sme mali byt 4, tak ako dnes plus 2 dalsi na snb, kludne sa mozes pridat ku nam ak by si mal chut, len obavam sa ze nitko z nas nejazdi tak ako vy :)

Odesláno

len dufam ze nebudu robit drahoty a nezacnu otravovat s jasnou, to treba o 6:15 sediet uz vo vlaku...

ale vpodstate ta to vynde tak isto mozno lacnejsie ako na erike..

btw ako dlho uz jazdis?

Odesláno

tam som este nebol, no tento rok uz asi ani nebudem.. :/

a tazka otazka.. ucila ma zhruba v siestich rokoch moja teta, ktora doteraz nevie lyzovat, ovlada len teoriu.. :P,

ale jazdit takto ako teraz sme zacali mozno pred rokom, alebo dvoma..

inac mne sa strasne pacilo, ked si skakal.. dobre to vyzeralo.. ;) vzdy som chcel vediet tak ako ty, len som potom pochopil, ze to asi nie je to co by som zvladal, tak som zacal s takymto niecim..

Odesláno

hehe, ja som z lyzi na bord presedlal na konci strednej, som pozrel toto video http://www.youtube.com/watch?v=4NZhGqAicyE

a reku, dobra zmena oproti lyziam, idem skusit.. siel som na plejsy pozical bord a padal na vsetky strany :)

dajak som to prekusol a uz sa na doske udrzim :)

taka pikoska: minuly mesiac sme boli v jasnej, v burton parku. typek jazdi na borde rovnako dlho ako ja, nechodil nikam inam len do parku veselo si hadze 360 cez sudy atd, ale zist kopec by nevedel :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...