Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a už jste někdo objednával z té adresy dotované pneu? protože mi to příjde jako nějaká levárna... v dotovanepneu.cz a prima-pneumatiky.cz figurují Ti samí lide... shodné ceny.. a podezřelé levné... dle kamaráda pod nákupní cenou..

Odesláno

Ahoj, já jezdím letošní zimu na Barum Polaris 2 185/65 R15 a jsem s nimi spokojený. Měl jsem je i na minulém autě a žádný neduh jsem neobjevil. Byly za rozumnou cenu a jsou funkční. Měsíčně stříhám v průměru 1500 km a spokojenost. Tak asi tak.:mrk

Odesláno

ake su oficialne rozmery diskov 15\" tu na slovensku ktore su aj zapisane od vyroby v technickom preukaze ?

chcem si ich dat zapisat na nove auto...ale technicky co ma importer, uvadza tam len 17\" a 16\", 15\" nie su zapisane....

Odesláno
Původně zaslal: buga

ake su oficialne rozmery diskov 15\" tu na slovensku ktore su aj zapisane od vyroby v technickom preukaze ?

chcem si ich dat zapisat na nove auto...ale technicky co ma importer, uvadza tam len 17\" a 16\", 15\" nie su zapisane....

To je tím motorem který máš.. máme doma CC s 1,6 turbo 150 koní a taky tam je jen 17 a 16.. já mám 1,6 16V se 120k a tam je v TP 17, 16 i 15 s rozměrem 6J ET23 R15 s pneu 185/65 R15 88H :papa

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

a už jste někdo objednával z té adresy dotované pneu? protože mi to příjde jako nějaká levárna... v dotovanepneu.cz a prima-pneumatiky.cz figurují Ti samí lide... shodné ceny.. a podezřelé levné... dle kamaráda pod nákupní cenou..

no nevím,ale např 195/65 r15 je od pirelli nákupní okolo 1100 bez DPH co si pamatuji,běžná prodejka okolo 1800Kč s DPH,tady to vychazí na cca1653Kč. Pokud mají velký odběr můžou mít nákup i levnější. a za kolik prodávat nemají nikde určeno.
Odesláno
Původně zaslal: Sobol

Původně zaslal: buga

To je tím motorem který máš.. máme doma CC s 1,6 turbo 150 koní a taky tam je jen 17 a 16.. já mám 1,6 16V se 120k a tam je v TP 17, 16 i 15 s rozměrem 6J ET23 R15 s pneu 185/65 R15 88H :papa

saaakra, takze mi asi 15\" nezapisu, ci neda mi doklad na zapisanie importer, co? pretoze je to 1.6 s 150PS ??

ale vsak sedi to aj na to, nechapem co je ten dovod preco by nemohli vydat..no snad daco vybavim za par dni....

Odesláno

Dostal som od známeho odporúčanie a ponuku na tieto 3 typy:

Matador MP-59 Nordicca ... 52,8€

Michelin Alpin 3 ... 77,9€

Dunlop 3D ... 62,8€

Odporúčal menej:

Goodyear UG7 ... 64,6€

Veľmi neodporúčal:

Barum Polaris ... 48,9€

+robota za 650Sk.

Ktoré z nich odporúčate? Máte s nimi nejaké skúsenosti?

[upravil dne 12.2.2009 tommy1104]

Odesláno
Původně zaslal: tommy1104

Dostal som od známeho odporúčanie a ponuku na tieto 3 typy:

Matador MP-59 Nordicca ... 52,8€

Michelin Alpin 3 ... 77,9€

Dunlop 3D ... 62,8€

Odporúčal menej:

Goodyear UG7 ... 64,6€

Veľmi neodporúčal:

Barum Polaris ... 48,9€

+robota za 650Sk.

Ktoré z nich odporúčate? Máte s nimi nejaké skúsenosti?

Ahoj ve spolek;)

Ze zvědavosti bych se chtěl zeptat proč tvůj mechanik nedoporučuje Barum Polaris 2? :myslim Já je mám a nemůžu na ně říct nic špatného, viz příspěvek výše.

Odesláno

Neviem, vraj sa rýchlo opetrebúvajú.

mimochodom, začalo ma to nejako súriť.

//momentálne sa rozhodujem Dunlop 3D vs. Michelin Alpine A3, máte niekto skúsenosť s Michelinmi? vedeli by ste tieto dvoje nejak provnať?

[upravil dne 12.2.2009 tommy1104]

Odesláno

No objednané Dunlopy. Michelin ich predbehol akurát v opotrebení a spotrebe paliva, v tom je najlepší, ale keďže cez zimu nenajazdím viac ako 3000km, nemalo by sa to nejak veľmi prejaviť, je to najmä pre také krízové situácie, a Dunlopy podľa testov majú lepší záber ako Micheliny (predpokladám, že aj zrýchlenie je s nimi lepšie).

Taká teoretická otázka...mohli by vydržať takých 10 zím?:D

Odesláno

Nie, tak som to nemyslel.:D Pri tých 2000-3000km za 1 zimu by mohli koľko sezón vydržať asi tak cca.? Vážne nemám šajnu, predtým som mal Škodu 120L s celoročkami Barum.:D

//ach do pekla, ten človek ich nevie zohnať(vraj iba Matadory Nordicca), vraj sklady v okolí sú prázdne, takže asi idem objednať z netu. Poraďte nejaký overený e-shop plz.

[upravil dne 13.2.2009 tommy1104]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...