Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

cavte sestra ide na bicykle do rakuska a chcem sa spitat že ake mate skusenosti? chceli bi viest 4ks bicyklov neviem či je taky nosič? Sestra ma Peugeota 308 s motorom 1,6HDI nebude to moc pretake auto 4 osoby a 4 bicykle.

Ak mate s nejakim nosičom skusenost skuste odporučit nejaku značku a kde ho kupit.

Odesláno

jazdime kazde leto - no a staci ti ak mas normalny stresny nosic a k nemu si kupis take tie \" lyze \" - stojany na biky, len ich tam nasrobujes. druhov je vela a ceny su rozne -asi by som volil nieco nie uplne lacne ale ani by som to s cenou neprehanal. 4 biky tam narves ale asi budu musiet otocit riaditka o 90 stupnov a mozno aj sedlovky pojdu dole. Auto to potiahne - s bicyklami na strechce aj tak moc rychlo nepojde - teda aspon do zakrut by som to nedoporucoval :-) My pouzivame nejake stare - cena vysoka nebola a este sa nam nestalo aby nas spadol nejaky zo strechy a to tam vozime biky v hodnote 50-70 tisic / kus. Hlavne okrem obimky ktorou sa uchycuje ram treba aj paskou / bud origo na nosici alebo nejakym remienkom, utahovacou paskou / pritiahnut kolesa k tej lyzi.

Odesláno

Nosice mam tie najlacnejsie, z HAKR Brno. Samozrejme treba dokladne montovat, uz som niekolkokrat videl spadnuty bicykel. Montaz si vopred nacvic, ktore riadidla treba stocit, niektore sedadla odmontovat a ktore bicykle maju byt vedla seba - pripadne niektory nosic posunut dopredu alebo dozadu. Potom bicykle montovat vzdy rovnako!

Auto ide celkom inak, naklana sa, rychlost do 110 km/h. Spotreba minimalne o liter stupne.

Isiel som 1200 km do Francuzska, pomaly, len pomaly. Prisiel som tam v planovanom case, spolahlivo, ako vlak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...