Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi mam 306 1,6 65KW (TU5) a nevim jakou tam mam dat labdu našel jsem web kde jsou celkem levné tak jestli mi někdo poradí?Jo do té co tam mam tet vedou 4 dráty .

Odesláno

doporucuju koupit origos vcetne konektoru, ma to treba autokelly. Koupil sem uni a musela ven, protoze mela pomalou odezvu a delalo to bordel. Mam za to, ze je tm Bosch LS6 a uni LS24 mi tam blbla. Pak sem nasel ze ta 24 je na feldu a je skoro metr od motoru, desto u peugeota je hned za vyfokovyma parohama. Nemluvim o jinym konektoru, kterej sem musel prepajet, coz vyrobce zakazuje... prej

Odesláno

Zdar a nevite podle čeho vybirat tu lambdu mam tam 4drat a nevím jestli 18V 4ohmů nebo 12V 6ohmů.A to tam je vic typu se stejným parametrem ,ale pod jiným kodem tak nevím kterou :myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si ji nakonec koupil u nas v auto servisu ale tet nevim jestli jsem udělal dobře dal mi Magneti Mareli 18V 4ohmů ale na internetu mi napsali že tam mam dat Magneti Mareli 12V 6ohmů .Nevite nekdo kde mam hledat nějake parametry podle kterych by se to dalo určit?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem tam dal 18v 4 ohmy našel jsem esopu auto kelly přimo na 306 1,6 65kw ale od bose ale katalogove čisla byly stejne tak snad to bude sedět.Auto jede asi stejně jel jsem stim zatim jen par kylometru ale zda se mi že mi motor trošku stichnul tak uvidime časem jestli to nebyla strata peněz .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...