Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, takze prednedavnom som menil brzdove kotuce a dosticky a po case mi zacala preblikavat kontrolka rucnej brzdy(ked idem do kopca) - malo brzdovej kvapaliny. Aku znacku by ste mi odporucili?? A neviete kolko priblizne sa toho zmesti do auta??

Mam peugeot 206 2.0 HDI.

A este, je mozne ze najskor mi to neblikalo a zrazu zacalo? Co sa vyparila brzdova kvapalina?

Diky za rady :)

Odesláno

Kapalina se vyparit nemohla. Pri vymene brzdovych kotoucu a desticek nezasahujes do brzdovy kapaliny, takze tym byt to byt nemnelo.

Osobne se priznam, ze brzdovku mam v aute od vyroby, tj uz skoro 11 let, a pred pul rokem mi ji kontroloval na STK a byla naprosto v poradku :D A nic sem nedoleval :P

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Kapalina se vyparit nemohla. Pri vymene brzdovych kotoucu a desticek nezasahujes do brzdovy kapaliny, takze tym byt to byt nemnelo.

Je možné že nemohli zatlačiť valčeky tak uvoľnili odvzdušňováky a tak trochu kvapaliny vytieklo.

Kajo:

Neblbne ti spínač na ručnej brzde? Kontroloval si vôbec či kvapalina chýba?

Odesláno

Tak potom v tom pripade hej :) To uz neviem. Ja ked som spominane menil, tak som sa kapailiny ani nechytil :)

Odesláno

spinac neblbne! hej kontroloval som to niekolko krat!

jaj a zabudol som podotnknut, ze mi bola menena zadna naprava = praca aj s brzdovymi hadickami a tak... takze nieco z brzdovej kvapaliny vytieklo. My sme vtedy aj dolievali brzdovku, ale asi nie dost! A je to urcite kvoli nej, lebo iba pri nerovnom povrchu - ked idem do kopca, tak vtedy to preblikava!

Takze si myslim ze je to tym...

Odesláno

Tak potom je jasné kam zmizla, ale mali ti to doliať v servise a nie pustiť ťa bez kvapaliny. To by sa potom nasmiali keby si sa niekde rozflákol.

Kvapalinu môžeš doliať hociakú podľa špecifikácie pre tvoje auto, pravdepodobne DOT3.

[upravil dne 26.1.2009 AnotherOne]

Odesláno

:( no to hej, to by som sa ani ja nesmial!!!

ok, tak kupim nieco a dolejem. Ale asi na jar vymenim vsetku, bo podla STK ma nejaku nizku teplotu varu! Neviete o nejakej dobrej znacke, alebo pri tomto je to jedno?

Odesláno

No jasne, tak potom uz vieme kde zmizla.

Nedolieval by som, teda mozes, ale vymenil by som celu... Je to jednoduche, a neni to nic drahe :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...