kello Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Dobrý den. opravovali mi P308, jeden romsky spoluobcan mi vrazil s favoritom do zadneho praveho blatnika, kus bol aj poškodený narazdnik, ten vymenili uplne celý a blatnik vyklepali. ak idem 70a vyššie počujem ako zvlášte obteka vzduch čo s tým? Citovat
AnotherOne Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Nebude niekde uvoľnený vnútorný blatník? Citovat
kello Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 AnotherOne uff neviem ja sa takto nevyznám v autách snád asi bude treba skočiť do servisu, tam nič nevrzgá len citiť vačší vietor a to len na tej strane. skludom píšte všetci čo viete Citovat
AnotherOne Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Keď sa pozrieš nad koleso zvnútra je taký plast okolo kolesa to je ten vnútorný blatník, skús rukou či niekde nie je voľný alebo neodstáva. Mohli ho niekde zabudnúť pripevniť. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 reklamuj v servise , děláš si zbytečné vrásky Citovat
kello Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 AnotherOne dfik vyskúšam. Pe.Tr jasné pojdem okolo tak sa stavím, potrebujem itak servis po roku a aj nastaviť denné svetla Citovat
PeugeotHDi Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: kello Dobrý den. opravovali mi P308, jeden romsky spoluobcan mi vrazil s favoritom do zadneho praveho blatnika, kus bol aj poškodený narazdnik, ten vymenili uplne celý a blatnik vyklepali. ak idem 70a vyššie počujem ako zvlášte obteka vzduch čo s tým? Ahoj Kello, ja nemam burane a dany aerodynamicky hluk pocujem skor od zadnych pravych dveri (okna) pri vyssiech rychlostiach ok keby som mal pootvorene zadne okno..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.