Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Právě, že tam nepíšou Peugeot planet system, ale software Peugeot. Ale vlastně ta ikona Peugeot planet office u té lexie znamená, že je to software od Peugeot planet system 2000. Teď jsem koukal do instalačního manuálu PPS 2000 a ten jeho softvare je právě Peugeot planet office. Už se mi ozval odborník od tebe a tak to s ním asi zítra proberu.

Ta ikona PP ofice nemá s lexií nic společného je to fotka plochy PC

Odesláno

Počkej, tak tomu teď nerozumím. Myslel jsem, že je to fotka plochy PC na kterém je nainstalovaná Lexie 3. A tam máš volby diag. softwaru buď pro citroena nebo pro peugeota. Samozřejmě hardware je pro oba stejný.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

právě že HonzaZ tu píše o nějaké lexii 3 za 19800,- tak co to je????

Hmm tak to nevím,co vím,že kámoš co koupil Činu dostal od mého dodavatele email o nových cenách a snad letos ta cena bude cca kolem 27000 ale nevím zda to je s DPH nebo bez

Odesláno

Počkej, tak tomu teď nerozumím. Myslel jsem, že je to fotka plochy PC na kterém je nainstalovaná Lexie 3. A tam máš volby diag. softwaru buď pro citroena nebo pro peugeota. Samozřejmě hardware je pro oba stejný.

Ano je tam fotka ikony lexie a fotka ikony planet ale to jsou 2 ruzné ikony a otvítŕám jsi kterou chci....bud planet nebo lexie

Odesláno

Přemo to je dobrá otázka. Před chvílí jsem trochu surfoval a zjistil jsem, že se to vesele vyrábí v Číně. Tam jsem dokonce viděl cenu asi 360 eur. Tak Čínu bych teda moc nemusel.

Odesláno

Přemo to je dobrá otázka. Před chvílí jsem trochu surfoval a zjistil jsem, že se to vesele vyrábí v Číně. Tam jsem dokonce viděl cenu asi 360 eur. Tak Čínu bych teda moc nemusel.

Čínu nee jednoho nešťastníka znám a jenom brečí a brečí

Odesláno

Přemo v tom s tebou naprosto souhlasím. Já myslel, že máš jenom origo Planet, ale ty máš tu Lexii3, která umí oboje.

No a votom to je.....:super už jsme se pochopili....:super:super

[upravil dne 25-1-09 Přema]

Odesláno

Jen upresnim:

1.Prema ma dia ode me :-)

2.cina se da dost blbe poznat

3. cina maze immo nici jednotky, z 50 % nenacte auto atd

4. jen debil si koupi cinu

5. znici stejne jen 3 auta a zahodi to :-)

Mel jsem moznost mit vedle sebe origo a fals s ciny

sam sem mel problem poznat ktery je ktery :-)

tak jsem zkusil rozebrat .... no comment v cine je pulka toho co je v origo

neptejte se me jak se to pozna, protoze to prodavam a neni v mem zajmu radit jak si nenabehnout.

jiz 2 lidi se smaly me cene koupily kabel a pak mi skoro brecely do telefonu a pak si stejne koupily interface ode me :-)

jen je to potom drazsi o kabel prvni z ciny :-(

u me je zaruka 24 mesicu na interface a 24 mes na notebook

nebranim se nahrani do vlastniho notebooku ale pak prehrani a aktivace se plati

Kabel a nahrani Peugeot Planet a Citroen Lexia 3 a aktivace do doneseneho notebooku je 35tis, notebook umre, tak prehrani a aktivace 5tis

Kabel a nahrani Peugeot Planet a Citroen Lexia 3 a aktivace do meho (noveho 24mes zaruka) notebooku 45tis, notebook umre, tak prehrani a aktivace zdarma

na kabel davam zaruku na vraceni penez protoze kabely mam 2 do mesice a lidi 10 mesicne

Aktualizace si tahate sami pres net !!!!! zaruku na notebook muzete uplatnovat sami, dle zar. listu.

Peugeot - Citroen delam vice jak 15 let a vim o cem mluvim

Kabel vam origo nikdo za 15 -25 tis nenecha .....

Nabizim moznost nezavazne vyzkouset i na dovezenem aute.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...