Hadra Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Gratuluju a hlavně opatrně.... Pěkná motorka, jedinou výhradu mám k tomu výfuku, ten se mi nelíbí... Citovat
Y2K Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 No zatial opatrne jazdim...snad mi to vydrzi. Citovat
PnR Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 y2k: bez prilby? ze sa nehanbis btw: huraa system Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Mal si na nej prist na zraz, na ducati som sa este nevozil :D Ale velmi pekna, gratulujem ... Citovat
Y2K Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 No na zraz som este nemohol...kupil som ju vcera PnR: Takze si tam? Gratulujem No a bez prilby to bolo len okolo garaze Citovat
tomike Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Nechcem poucat, ale nelez takto obleceny na motorku+kocka za tebou. Pri prvom (v ziadnom pripade neprivolavam) hoc aj malom pade pochopis. Inak super volba, staraj sa o nu a budes spokojny. A ked si budes mysliet, ze uz ju mas v rukach tak vtedy zacni byt obzvlast opatrny. Citovat
oni Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 tak blahopreji,konecne ses dockal,vypada moc pekne,tak hlavne s rozumem a hlavne premejslej a hlavne motorka at drzi jak ma! Citovat
PnR Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 ak myslis pbcentrum tak tam som regnuty uz dlhsie, nedavno som prebehol hracov a teamy a som ta tam objavil Citovat
oni Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 tak kdy dame spicha treba v pekelnych dolech??:D:D Citovat
Y2K Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Hosi, tie fotky boli spravene asi mojich prvych 20 metrov na nej a pri garazi, jasne ze sa na nej takto nevozim. Aj ked teda este nemam poriadne oblecenie ale aspon 2 vrstvy a vsetko zakryte mam ale aj tak budem spokojnejsi ked uz bude oblecenie ako ma byt. Padat na nej urcite nechcem, jazdim velmi velmi opatrne a myslim ze mi to aj zostane. @PnR: Ano, jasne ze som myslel pbcentrum... Citovat
f3Rd@ Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Původně zaslal: oni tak kdy dame spicha treba v pekelnych dolech??:D:D Tam bych se taky rad podival... Trebas se k vam pridam. Y2K: Gratuluju, at slouzi! Pata: tak nejak, asi uz sis vsiml, poridil jsem GSX-R 750 [upravil dne 8/6/09 f3Rd@] Citovat
Y2K Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 Sakra...sice to sem zrejme nepatri ale musim sa postazovat... Som dal typkovi papiere pred tyzdnom a uz to odvtedy odhlasuje v CZ, samozrejme neodovzdal tabulku lebo ju nezobral do Prahy. Parada ne... Tak mozem teraz tak akurat na motorku cumet v garazi Citovat
Y2K Odesláno 29. červenec 2009 Autor Odesláno 29. červenec 2009 Tak uz sa zasa vozime... Sice len prevozne zatial ale vrrrrr Citovat
Y2K Odesláno 1. srpen 2009 Autor Odesláno 1. srpen 2009 Bohuzial...stalo sa. A takto to dopadlo. Citovat
Kurt Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 jestli ti to nerozmáčklo haksnu, tak si na to za chvíli ani nevzpomeneš. Citovat
Y2K Odesláno 1. srpen 2009 Autor Odesláno 1. srpen 2009 ne ne...dokopy sa nic nestalo...ja som cely to je hlavne. Pad bol ako skok do postele No len motorka si to trocha odniesla. To mam z toho ze chodim prilis opatrne, ostra zakruta, mala rychlost, pri krajnici strk a uz to bolo Citovat
Kurt Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Ale prdlajs, kdybys jel rychlejc, tak jsi za tou zatáčkou potkal strom. Mašinu oprav a šup na ní, jednou se to naučit musíš. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 myslíš,že při rychlé jízdě by se to nestalo?? není motorkář,kdo na motorce nespadne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.