Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Samotnu pyropatronu neuvidis ked das von sedacku a na sedacke nie je nic takisto...ked sa pozries pod sedacku, tak tam su 2 oranzove a jeden cierny drat, v strede spojene, vtedy spoznas, ze tam pyropatrony mas...tento spoj je castou chybou, preco na palubovke niekedy blika oranzova kontrolka \"Air bag\", staci ich napravit a kontrolka zhasne...na a k sedacke je to prichytene takym plastovym drziakom...;)...sice viem ze je to uplny :xvul, ale tak ked uz sme to nacali:cool:

Odesláno

Tak ja ji tam potom nemam :(

Nakolko sedacku sem dal ven odtocenim 4 sroubu a zadnej kabel sem neodpajel ... Ani nevidel ...

Odesláno

No ta original vyzera paradne, to zuzenie je tam asi kvoli pohodlnejsiemu pristupu s rucnej brzde, pride mi to prakticke a hlavne sa mi paci:super...to ste uz mali v aute ked ste ho kupovali, ale ste ju zohnali dodatocne??? Lebo vyzera paradne a paci sa mi prichytenie, vyzera to dobre aj zozadu:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No ta original vyzera paradne, to zuzenie je tam asi kvoli pohodlnejsiemu pristupu s rucnej brzde, pride mi to prakticke a hlavne sa mi paci:super...to ste uz mali v aute ked ste ho kupovali, ale ste ju zohnali dodatocne??? Lebo vyzera paradne a paci sa mi prichytenie, vyzera to dobre aj zozadu:potlesk

Ja sem ji mel v aute uz jeho koupe, ale potom co bzlo naboranz sem loketku vzndal a prodal dal... Kde se da sehnat to oprvadu netusim....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...