Whitetiger Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 dik za info - myslim že už viem všetko čo potrebujem:super Citovat
AnotherOne Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Zila news auto u dovozu je to skoro to same akorat na žiadosti v bode 3 -- vyplnuješ bod A a vynechaš bod B - overenie udajov predajcu a kupujuceho a podpisana zmluva To je bod 3? Aká žiadosť? [upravil dne 24.1.2009 AnotherOne] Citovat
Zila Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Žiadost o uznanie typoveho schvalenia ES/schvalenia jednotivo dovezeneho vozidla z členskeho stau/ineho zmluvneho štatu Citovat
AnotherOne Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Aha, čiže ten bod 3 je v žiadosti:myslim Citovat
Zila Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 ano ako bod jedna je 1.identifikacne udaje o vlasnikovi vozidla 2.identifikacne udaje o vozidle 3.k ziadosti sa pripaja : ------- a toto je ten bod ------- Citovat
Zila Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 reciklačni poplatok je možne platit z učtu alebo poštovou poukažkou a to na adrese :Reciklačny fond,Nobelova 18 ,83102 BRATISLAVA Citovat
Zila Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 popripade uvedenu žiadost možem ofotit a dat ju na veb k preštudovaniu Citovat
AnotherOne Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Tu je tá žiadosť v el. podobe. http://www.telecom.gov.sk/index/open_file.php?file=doprava/cesta/sdu/Ziadost_uznanie.pdf Citovat
Zila Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 AnotherOne ano šikula :super:super:super:super:super:super Citovat
fe-re Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 pekne sa to tu rozehlo.. myslim ze sme vseci o nico mudrejsi... Citovat
carter Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Y2K - zmluva medzi mnou a predavajucim - urad v CZ (neviem ako sa presne vola): odhlasenie auta do cudziny (SK) - overenie udajov predajcu a kupujuceho a podpisana zmluva - urad vyda prevozne znacky, caka sa na ne priblizne hodinku, k nim potvrdenie o nich (ako maly technicky), poistka zahrnuta - cesta domov - urad dopravy na SK: zacatie konania prihlasenia noveho vozidla, zmluva (zostava na urade), kolky (neviem kolko presne), COC (dnes uz netreba), zaplateny recyklacny fond (sek) - prerusenie konania prihlasenia vozidla - STK, dnes uz aj EK a KO (namiesto COC), na STK zo sebou protokol o preruseni konania prihlasovani noveho vozidla - policajti: STK potvrdenie, protokol o preruseni, dnes EK a KO protokol, zaplatena poistka je to podobne aj pri dovoze auta z inych statov (DE,CH,AT,PL,BE,...)? Citovat
carter Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Zila pisal nejake sumy (recyklacny, kolky, osvedcenie) co vychadzalo nieco cez 2000sk. Ale kolko to vyjde vsetko? Y2K: kolko si komplet vsetho-vsudy dal za ten dovoz,odhlasenie,prihlasenie..? Citovat
Zila Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 no počitaj to čo som pisal ja a + KO- kontrola originalita + technicka +emisie ceny neviem kto vie nech doplni Citovat
Y2K Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Tak pocitajme: Prevozne znacky 1200 CZK (tak sa mi aspon mari, ale platil to predchadzajuci majitel) Nieco za dopravu auta domov Ja som musel COC 4500, to dnes netreba ale treba KO a EK (co som ja nemusel) tak to vychadza priblizne rovnako Recyklacny 2000 Kolky na urade dopravy, sa mi zda ze tusim 2000 STK 2000 Prihlasenie u policajtov 3000 (v kolkoch) Dufam ze som na nic nezabudol. Citovat
Marton Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Ak mate niekto info skuste tu tie kolky poplatky napisat uz v EUR... este by som dodal, ze niektore Obvodne úrady pre cestnú dopravu vyzaduju oficialny preklad faktury a povodneho technickeho preukazu vozidla. Najlepsie je spytat sa priamo tam, kde to budete prihlasovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.