bozi Posted September 25, 2002 Share Posted September 25, 2002 Signalizace rozsvícených světel Při každém opuštění auta s rozsvícenými světli začne "piezo siréna" vydávat tón.Funguje to i při vypnutém klíčku zapalování.Montáž je jednoduchá.Plánek zašlu na email. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 25, 2002 Share Posted September 25, 2002 jo posli mi to - mam to sice od vyroby, ale nedavno to prestalo fungovat a nechce se mi do toho ted stourat, tak snad pres zimu na to nabehnu.... dikes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted September 30, 2002 Share Posted September 30, 2002 Ja jsem koupil v hypernove takej bzucak co se pripoji na pojistky a piska to pri zapnutych svetlech a vypnutym klicku. Je to dobry ale je blby kdyz potrebujes mit rozsviceno a klicek vyndat treba dolej benzin nebo tak. Jinak to tvoje mi klidne zasli ja na to mrknu. Tak zatim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lomarinka Posted October 1, 2002 Share Posted October 1, 2002 Taky bych poprosila o planek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan.tc Posted October 25, 2002 Share Posted October 25, 2002 Tak tohle bude brzo aktualní problém. Bude fungovat i na 205 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted December 18, 2002 Share Posted December 18, 2002 Nevíte náhodou o něčem co by fungovalo obráceně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted December 18, 2002 Share Posted December 18, 2002 jak obracene, to jako aby to pipalo, kdyz jedes a nepipalo, kdyz nejedes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 P205XR: Aby to nepípalo, když "Dolejváš benzín" spoj to ještě na dveřní spínač. ...Kaine problem..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 Občas totiž zapomenu svítit už mě to stálo dost peněz tak aby to po nastartováni svítilo samo někde sem o tom četl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 jo nejak to jdem napojit na klicek, ale nevim presne jak. Elektrikar zrovna nejsem ale ma to hodne lidi na Favech... Jako nevyhodu bych ale videl, ze to sviti i pri startovani a to taky neni optimalni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 Voštík: nemusí to svítit i při startování... Záleží na tom, jak to zapojíš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted December 19, 2002 Share Posted December 19, 2002 Já to viděl v autodoplňcích v Praze. Byla to taková krabička s přepínačem na zimní a letní provoz. Cena byla okolo 800kč, ale nejsem si jist. Taky to nabízeli myslím v Annonci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted December 26, 2002 Share Posted December 26, 2002 Nešlo by to zapojit na spínací skříňku s nějakým tím spožďovačem jako je na vnitřní osvětlení? Akorád by to muselo fungovat vopačně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaster Posted December 26, 2002 Share Posted December 26, 2002 Ta signalizace nerozsícených světel se dá sehnat za 150,-. Kdybi to někdo potřeboval, tak v Brně není problém.Stačí mi poslat mejla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted December 29, 2002 Share Posted December 29, 2002 Určitě se ti ozvu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeper Posted January 27, 2003 Share Posted January 27, 2003 dá se sehnat signalizace nerozsvícenejch i rozsvícenejch světelnajednou asi za dvě kila. Viděl jsem to v Praze na Smíchovský burze...... Má to i přepínač léto - zima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek_205GTi Posted January 27, 2003 Share Posted January 27, 2003 V zimě burza??Tam fakt ted nikdo nechodi a neni tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted January 27, 2003 Share Posted January 27, 2003 Na smichově burza neni bude mozna vod unora ted byla na novodvorsky ale prej humus strasně blata.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted January 27, 2003 Share Posted January 27, 2003 A neni nejjednodušší nalepit si na volant cedulku SVĚTLA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts