honzawrz Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Mám 306 combi z roku 97. cca 14 dnů po koupi mi přestal fungovat centrál ovládající páté dveře. Bohužel předchozí majitel pravděpodobně zámej již vyměňoval, a nemám k němu klíč, tak jsem odkázán na centrál. Při proměřování napětí při zamykání vyšle impuls centrální jednotka do jednoho vodiče, ale pi oemykání nikoli. Nevíte kudy jsou vedeny ovládací kabely k tomuto zámku? ve schématu jsem našel, že vedou z nějakého uzlu u zadních dveří, ale nevím kde přesbě je a na jaké straně. Zatim jsem otevírání vyřešil tak, že jsem sundal obložení pátých dveří a připevnil jsem k táhlu zámku lanko za které teď tahám doprava nebo doleva, podle toho jestli potřebuju kufr zamknout nebo odemknout. Musím ale vlízt pokaždý do prostoru kufru, abych si odemkl . Nepodadíte mi někdo prosím? Citovat
Ferry Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 mozna nejjednodussi natahnout novy par dratu od jednoho zamku zadnich dveri, proste jen paralelne pripojit, normalne se to tak dela napr. pri dodatecne montazi K dratum se dostanes napriklad v pruchodce mezi sloupkem a dverma, pripadne pod oblozenim B sloupku a jeste me ted napada, ze 306ky by mely mit ridici jednotku centralu pod zadni pravou sedackou, aspon nektere typy a rocniky ji tam mely, tak se zkus podivat, je to seda nebo cerna krabicka cca 5x2.5x10cm [upravil dne 22/1/09 Ferry] Citovat
honzawrz Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 ještě jsem neměl obložení zadních dveří sundaný, tam je pak asi jen konektor připojenej k zámku, nebo i nějaká svorkovnice, do který bych mohl připojit ty nové kabely? nebo jak byste to doporučoval připojit Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: honzawrz ještě jsem neměl obložení zadních dveří sundaný, tam je pak asi jen konektor připojenej k zámku, nebo i nějaká svorkovnice, do který bych mohl připojit ty nové kabely? nebo jak byste to doporučoval připojit Sorry za OFF TOPIC, ale co se tyce klice, staci vymontovat zamek a donest do nejaky schopni firmy, ty ti ho predelaji na tvuj klic. Mne to stalo u punta 200 Sk ... Kable by mneli jit od pristrojovky v zvazku po krajoch okolo spolujazdca, tj po odhrnuti koberce pri prahu spolujezdcovich dvery by se je mal videt. Pak pokracuji dale okolo zadnich dveri a okolo a pod nou do kufra. V kufru se mi rozdeluju, a idu priamo do veka kufru k centralu, dalej k zadnemu svetlu na strane spilujazdca a odtial pokracuju k druhemu svetlu a dole k teznemu zariadeniu ... Citovat
honzawrz Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 Lubk0 díky za radu se zámkem. Myslíš že ho mám dát do autoriz. servisu (tam budou chtít asi docela dost za to), nebo by to mohli zvládnout i někde kde dělají klíče? A za jak dlouho ti ho předělali? Nedar bych měl odemknutý kufr na sídlišli přes noc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.