Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Našel jsem zajímavé typy na pneu.

Jestli máte s nějakou gumou zkušenost, tak jí sem napište. Chci vybrat co nejlepší do max. 2 200 kč/ks (205/55/R16)

Popřípadě doporučte nějakou jinou ... Díkes.

pneumatikygq0.th.png

Odesláno

ja vim,ze jsem kupoval pirelli P7 v tomto rozmeru asi za 6700 vsechny 4,minule jaro.Podle me se jeste chvilku vyplati pockat!ale ted uz nevim na ktere strance.To chce zkusit pres nejakou stranku,kde se srovnavaji ceny,treba http://www.srovnanicen.cz/ ,tady jsem to nasel ja.A ty \"H\" staci,je to do 210 km/h.ted se tam daji koupit tak 2050kc.A ja jsem s P7 spokojen,nehluci,dobre drzi na mokru a skoro se nesjely.

[upravil dne 23/1/09 hudy]

[upravil dne 23/1/09 hudy]

Odesláno

Díky tolik zmiňované krizi se asi oplatí ještě vyčkat, ale většinou se sezóní zboží zdražuje. Třeba plavky se dají sehnat levněji v prosinci, než například v červenci. Ale s pneu zkušenosti moc nemám.

Vyčkám, zatím vyčkám ...

Líbí se mi GoodYear F1, ale jsou docela drahé, navíc jsem nenašel jejich test, nevím jak na tom poměrem cena/výkon/atd...

Guest Georginho_cz
Odesláno

Na ty Goodyeary F1 docela nadávají. Známý si je koupil a prý mu na mokru několikrát uletěli. Taky prý hodně hlučí, a to vlivem široké styčné plochy dezénu. Jinak já mám s Goodyearem dobré zkušenosti, ale F1 nevím, nevím! Možná pokud bych jezdil na závodní dráze :D Osobně bych sáhl asi po osvědčených Pirelli P7 či Goodyear Hydragrip či tak něco!

Odesláno

Ja som kupoval teraz Michelin Pilot Exalto PE2 205/55/R16 za 97 €/kus.

Inak dlho som brázdil po nete po fórach a zistoval ktorá pneu má aké vlastnosti, hlučnosť, valivý odpor, výdrž atď. a najlepšie vyšli pneu Michelin..

Inak tie GY F1 sú podľa testov dosť hlučné :myslim

Odesláno

Sice všude ty Pirellky chválej, jak neskutečně dobře seděj na silnici, ale prý se hrozně opotřebovávají, na druho stranu se dají sehnat za 1 800kč/ks. Ale takové Dunlop, Michelin, Bridgestone vydrží déle a je to otázka o 200-300 kč/ks víc, o to větší výdrž...

Já nevím :myslim

Odesláno

Taky dobrá volba, navíc do 2 000 kč/ks, je to můj další adept ....

Ale ta výdrž co tak koukám co kdo píše, prý otřesné, jako u Pirelli P7, taky bída ...

[upravil dne 25/1/09 Mirrae24]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ještě k těm pneu.

Docela je zajímavé, že když hledám pneu na www.nejlevnejsipneu.cz,

tak tam najdu třeba Michalen Primacy (205/55/16 91 v) za !!!3 116 kč!!!

a ve zboží na seznam.cz

je nejlevnější okolo !!!2 200 kč!!! to je rozdíl tisíc korun na pneumatice a to není zdaleka jen u tohoto konkrétního typu!!! To je docela nářez...

Furt přemýšlím jaký ten typ pneu, ty Michelin Primacy také nejsou špatné, Bridgestone ER300 jsou taky super, navíc vyhráli test ADAC, pak jsou hodně slušné ty Pirelli P7000, ale ty se prý moc opotřebovávají.

Odesláno

Treba pozerať aj na výdrž.. Preto som kúpil Michelin PE2, aby som nemusel vždy po lete prezúvať.

Nie je síce excelentná na mokrom povrchu, ale neexistuje pneumatika, ktorá je výborna za mokra, na suchu, na snehu atď. a ešte vydrží aj 100 tis. km.

Odesláno

Kdyz jsem volil letni gumy, tak jsem si polozil otazku - Chci aby mi auto sedelo jak pribyte nebo chci, aby mi gumy vydrzely 60 tkm? Volil jsem mezi Bridgestone ER300 a Michelin Energy Saver. Bridgestone vyhraly na plne care....

Odesláno

kdyz jsem kupoval sve auto, tak vpredu byli energy e3a a vzadu p6000, zadni uz byly trochu jete, ale kdyz jsem pred zimou shazoval kola, tak zadni pirelky byly jako z formule... a to jsem ja na nich najel dalsich asi 9t (od koupi v lete do podzimu), takze nic moc, navic se mi zdalo, ze na mokru mi trochu plaval zadek... :/

takze na leto to vyresim tak, ze predni e3a hodim dozadu a na predek uz mam objednane nove e3a, 1600,- kc za ks....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...