Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

Ahoj máte někdo zkušenost s orygo příčníkama Peugeot (na 307SW) a s nosičem kol Thule ProRide 591?

viz: http://www.thule-obchod.eu/thule/nosice-kol/montaz-na-strechu/thule-proride-591-nosic-kola/11p/

Jde mi o to zda jsou kompatibilní s těmi kolejničkami na příčníkách pro uchycení.

Ahoj,

já mám komplet příčníky Thule + nosiče kol proride 591 a je to paráda... kola drží jako přibitá, snadná montáž a dá se s tím jet i opravdu rychle po dálnici...jel jsem včera ze Šumavy zpátky na severní moravu k Ostravě a vypozoroval jsem po cestě, že mnoho aut mělo na střeše kola, ale jen ti co měli Thule jeli opravdu rychle....

jinak nosiče mají dvoje možné uchycení, bud šroubkama tvaru \"T\" do kolejničky nosiče nebo takové železo ve tvaru \"U\" na uchycení okolo příčníku, to jsem ale nepoužil tak nevím..

Odesláno

Díky za info, jde mi právě o to \"T\" uchycení do kolejničky.

Asi budu muset někam zajet kde to prodávaj, abych to zkusil,

ale zase se mi to nechce kupovat za 2600kč když se to dá na netu sehnat za 1700kč.

Bohužel nikoho kdo má ty nosiče neznám.

No asi to bude na 99% kompatibilní, sice na těch mejch příčníkách ke vylisováno Peugeot,

ale vsadil bych se že je pro ně vyrábí Thule a jenom tam odlejou jinej nápis.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, chci se zeptat majitelů střešních nosičů od značky Thule, jak jsou na tom s hlučností? Co jsem tady tak četl tak orig. Peugeot jsou docela slyšet, já co jsem měl na minulém autě od zn. Neumann tak ty taky byly docela hlučné. Vyplatí se za to vypláznout tolik peněz?

Odesláno

Když jsem je měl namontovány tak jak jsou drážky na hagusech tak se mi nezdálo,že by dělali moc velký hluk(byl tam nosič na lyže a dva páry lyží). Když jsem jednou potřeboval naložit 2,5m dlouhý hliníkový profil tak jsem dal příčníky-přední úplně dopředu a zadní úplně dozadu a docela to pískalo(profil jsem nakonec dal do auta a příčníky demontoval).Mám příčníky THULE.

Patky Thule Rapid Railing 757 a černé tyče.

[upravil dne 17/5/10 Gabriel 307]

• O 7 měsíců později...
Guest foto1977
Odesláno

Ahoj prodám téměř nové příčníky na 307 (a asi i na 308) koupené cca před rokem.

Jsou to Oryginál Peugeot, gumy na přichycení jsou přesně vytvarované podle hágusů takže je neodírají.

Příčníky jsou stříbrné, nahoře je pod gumou taková kolejnička kompatibilní s příslušenstvím od Thule (nosič kol, lyží atd.)

Příčníky jsou zamykací.

Jsou ve 100% stavu.

Cenu bych si představoval tak 1800,-kč

mail: foto1977(zavináč)volny.cz

Jsem z prahy, jinak mohu poslat poštou.

Důvod prodeje viz můj podpis.

Fotky pošlu mailem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...