Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jistěěééééé. On se hned každej bude chlubit tím, kdy se mu co podělalo.;)

2 \"Tazman\" : ale klidně se svěř a věř, že budeme s tebou cítit.:D:D:D

[Editován dne 26/11/04 Bohumil]

Odesláno

mas recht, dneska jsem treba odstranil jednu vec, ktera mi zrala nervy. nahodne prehravani skladeb na CD, stacilo tak malo, precist si navod a podrzet cudlik Q po dobu dvou sekund. tak me napada, s cudlikama jsme tohle forum roztaceli co ?:D

Odesláno

Zas***ý silnice !!!!!!!!!!!

V pátek jsem jel Jeanem do práce a zpět a když jsem z něj doma vylezl, tak jsem koukal jak z jara. Krásná \"sherwood\" byla kromě přední kapoty a střechy schovaná pod posranou hnědou a smrad jako kdybych se prohnal kravínem. Takhle špinavý auto jsem po ujetí 70km po silnici ještě neviděl. Dneska to uschlo a ještě se to zvýraznilo. Včetně toho smradu. Přitom nikde na silnici nebylo vidět, že by nekde vyváželi nějaký hnůj. :mad::mad::mad:

Odesláno

ustni lidova slovesnost nas uci : komu smrdi hnuj, tomu smrdi prace:D ja mel nedavno vetsi sok, jel jsem po opravovane ceste ( tady se opravuje i v zime a hlavne So/Ne) a mel jsem tam cerne smouhy, uz jsem se videl jak to drhnu i s barvou nejakym cikuli, ale slo to fajn:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...