Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

BTW : viděl jste někdo sobotní Autosalon, jak tam borec z bazaru zasvěceně hovořil o 307čkách? :o

Mám to nahraný na videu, ale nemám SW abych to dostal do compu. :cool:

Odesláno

Co ja vim tak co si pamatuju tak říkal,že se spolehlivosti jsou na nejakym cca 300mistě podle nejakyho testu (německýho),ale na název si teď nevzpomenu. :(

Ale jinak jsou to ještě mladý a neznamí auta.

Tak nějak to ten ,,ODBORNIK´ z AAA auto Praha říkal.

Odesláno

Ty stastiky jsou fakt klamave. Unas se uvadeji statistiky nemeckeho Autobildu a ADAC a pritom co jsem tak koukal po autech, zrovna v nemecku jezdi pazoutku minimalne, u nas, holandsko, belgie jich je plno, takze jsou na lepsim miste.

Odesláno

U statistiky záleží na tom, kdo a pro koho to dělá a kdo to platí. V Německu chtějí prodávat německý auta, ..., nezávislou statistiku jsem ještě neviděl.:P

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak hele hele hele! :D Náhodou sem občas zabrousím, ale není moc času psát příspěvky a brousit po webu a hledat nové věci ohledně 307. Mám toho teď v práci zase poměrně hodně. Je to jen otázka času, až budu mít trochu klídek, zase prolezu internet a někde něco o Peginách dohledám. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...