Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vždy? si tady vlastně píšeme jenom my dva. Destiny to uříz a nikdo jiný se připojit nechce, nebo mu ty naše kecy, stesky, nebo chvály připadají nějaký divný, či co.

Odesláno

...ale nezabalil, jen ted trochu nestiham. Obas si to tady proctu a paralelne s nejakou praci a zase padim pryc. Kazdopadne, kdyz si proctete obsah fora 307, tak se to auta zase az tak netyka, ze? :cool: Nekdo tady tvrdil (uz si nejak nevzpominam, kdo to byl :D ), ze je 307desne poruchove auto. Podivejte se do fora a zkuste spocitat popsane poruchy a zavady. Moc jich neni a vetsina jsou jeste male prkotiny. Bezte se pak podivat do jineho fora treba od jine znacky a porovnejte to se stejne staryma modelama a pak se uvidi, jak moc je 307 poruchova.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jenom kvůli vyladěnýmu výfuku to nemá cenu měnit, to je lepší počkat si na konec životnosti současného a pak dát někakou kačku k dobru a nechat si tam dát něco lepšího.

Odesláno

Ja se neodriz, ja jen cekal jestli si nekdo vsimne , ze tu nejsem. Co se tyce toho vyfuku, kdyz mi menili kola tak jsem se na nej dival /2mesice/ a zdesil jsem se jak kvete, proto jsem mel onehda ty dotazy jestli to necim patlate - a co jsem se dozvedel ? :P

Odesláno

V oblasti lvíčků nejsem vůbec žádný znalec, Jean je můj první \"LEV\". Takový prkotiny s čudlíkama, nebo s dalšíma drobnostma mě nerozhodí. Hlavně že to jezdí, že?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...