Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Přiznejte se, kdo jste byli na křivoklátským srazu .

Jááááááááááá, 307ček nic moc teda. V hatbacku jen já a tři SW, pak jedna novější 307 s velkou hubou (to je můj název předního spojleru u nových 307,407). Kde ste všici byli??????:o:o:o

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Původně zaslal: Bohumil

Přiznejte se, kdo jste byli na křivoklátským srazu .

Jááááááááááá, 307ček nic moc teda. V hatbacku jen já a tři SW, pak jedna novější 307 s velkou hubou (to je můj název předního spojleru u nových 307,407). Kde ste všici byli??????:o:o:o

:))) s vlekou hubou byly dve, moje a jedna jeste zlata....

Odesláno

zdravim 307ky. mam rv2006 a pri rozjezdu se mi automaticky zamknou dvere, da se to nejak vypnout v menu? tu polozku tam mam, ale nejde zmenit stavit na deactivate....je mozny, ze je to nastaveny natvrdo?

Odesláno

ferin007: jo? :) a k cemu? napada me jen ze mi nekdo nevybere auto ve meste kdyz stojim vkolone nebo na cervenou. ostatne stejny problem jeste se svetly, ve tme se automaticky zapnou, to je efektni, ale jak je vypnu? nejde...nebo nevim jak

Odesláno

to marshall

Původně zaslal: Minooo

taký tupec na cliu, vraj si myslel že len obiehame cyklistu a moja matka zatáčala do lava! A aj keby sme len cyklistu obiehali on nás nemal čo predbiehať!!!! k***a to neni možné mali sme asi 5 aut nikdy nič a toto si to odnáša za všetky :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

tu som o tom čosi popísal od včera mám auto a dnes im ho tam idem vypi*ovať, viac odjebanú robotu som ešte nevidel :grr:grr:grr

[upravil dne 11.5.07 Minooo]

Odesláno

Ahojky pažouti přesněji Třistasedmičky...:P . Jsem tu nový ale u Peugeota ne, donedávna jsem sedlal 309 GLD a nyní jezdím 307SW 2,0HDI 80KW. Jak to tu funguje????? Doufám že je tu dobrá nálada. I s těmi našimi frantíky... ;)

Odesláno

Nálada je tu dobrá, téměř až na hranici únosnosti. :super Občas tu někdo napíše něco škaredého o svém vozítku, ale to je asi hlavně ze snahy se trochu odlišit.:D:D:D:D:D:mrk:mrk

Odesláno

he dopadol dobre len nechápem prečo to nevedeli spraviť na 1x kau hneď to inak vypadá, neni to už 100% ked sa na to bude dlhšie prikúkať najdeš tam chybu ale už je to znesitelné a fakt slušne spravené, ešte zajtra mi idú opraviť prevaleninu na podbehu ktorú vraj oni nespravili ale bez problémov mi to opravia čiže asi viem prečo tá ochota :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...