Bohumil Odesláno 6. říjen 2006 Autor Odesláno 6. říjen 2006 Tak konečně jsem dnes večer Jeana zbavil půlročního sajrajtu. Ten teda prokouk. A jak jsem předpokládal zviditelnily se \"odřeniny\" Citovat
Minooo Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 to ano na to si človek musí zvyknúť, mne sa teraz dobre umýva nové auto zatial ani škrabanec ťuk ťuk ťuk Citovat
JarinoRS Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 Minooo, das si na zimu gumeny plast na cumak a kapotu? Citovat
Minooo Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 Původně zaslal: JarinoRS Minooo, das si na zimu gumeny plast na cumak a kapotu? hehehe a to je čo??? myslím že niečo také počujem 1x :aut:roll Citovat
JarinoRS Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 ten cierny kozenkovy alebo gumeny obal proti skalkam, uz vies, co myslim? Citovat
lamancha Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 to jsem videl na \"amerikach\" ty jsi to nekde videl v prodeji na pazouta??? Citovat
JarinoRS Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 videl som to uz aj na feldach-fabiach, u nas to nie je nic nezvycajne, svojho casu som mal v chranke aj letak od nejakeho sukromnika, ktory to \"usije\" na mieru Citovat
Martinsk Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Ten \"obal na predný čumák\" som videl už aj na žltej 307 - me. Dizajnovo nič moc, ale hlavne, že to plní účel. Citovat
Bohumil Odesláno 11. říjen 2006 Autor Odesláno 11. říjen 2006 Původně zaslal: Martinsk Ten \"obal na predný čumák\" som videl už aj na žltej 307 - me. Dizajnovo nič moc, ale hlavne, že to plní účel. O co vlastně kráčí? Citovat
lamancha Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 kryje to masku a částečně předek kapoty proti odlétajícím šutříkům Citovat
Bohumil Odesláno 11. říjen 2006 Autor Odesláno 11. říjen 2006 To je něco jako se dávaly zateplovací deky na předky u náklaďáků? Citovat
destiny Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 No, já bych to na auto nedal. Pár vozů už jsem s tím potkal a vypadá to naprosto pekelně! Bylo to vymyšlené pro Show Cars, které se zůčastňují výstav a soutěží, aby si v běžném provozu neničili lak. Ale ti co to dávají na normální auta fakt nechápu. Sice nemají pomlácený vpředu lak, ale tenhle paskvil mi přijde esteticky mnohem horší, než drobné odřeninky na laku. Jedinou výhodu to má při prodeji auta, že pro nového kupce je to příjemné. Stejně specielně tady v Praze Vám to lidi omlátí ze všech stran, takže je to úplně k ničemu. Citovat
Kosta1 Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 No rekl bych , ze se to spis pouziva v poustnich oblastech, nejakou dobu jsem tam byl. Kdyz jedes v pisecne bouri dost dlouho a dost rychle, sunda ti to z kapoty lak. Tam to vozi skoro kazdej. Tady souhlasimm je to k nicemu, vypada to hnusne a kolik tech sutraku to chyti? Ja mam auto odreny spis od zenskych z parkoviste............. Citovat
lamancha Odesláno 12. říjen 2006 Odesláno 12. říjen 2006 pravdu mate v tom, ze to fakt vypada hnusne a navic nas zlaty pazoutek ma prece hauptnu z hliniku, takze nezrezne i dkyz kaminky nadelaji dirky az na plech - a pak ze nema nejaka pozitiva:papa Citovat
Bohumil Odesláno 13. říjen 2006 Autor Odesláno 13. říjen 2006 Pouze a jen samá pozitiva.. Mimo výfuku tam nemůže zreznout nic. Citovat
Minooo Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 Původně zaslal: JarinoRS ten cierny kozenkovy alebo gumeny obal proti skalkam, uz vies, co myslim? už viem a určite nie nemal som ani na starej 307 problém že by som mal auto dobyté od kamenov skor som tam mal tak zapečené mušky že mi tam ostali normálne flaky ale moj tmavomdrý šíp je už fuč :(:(:( ten bol 100x krajší než toto ale ja ho dám trošku dokopy dufám že típek mi spraví už tento týždeň tie lišty Citovat
JarinoRS Odesláno 14. říjen 2006 Odesláno 14. říjen 2006 videl som novu 307 so streknutymi aj \"zubami v tlame\" a nevyzeralo to zle Citovat
Minooo Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 ja to dám spraviť presne tak ako to bolo na obrázku všetky lišty farba a nasavaciu mriežku nachrómovať. len už by sa mi mohol ten típek aj ozvať ma sere ku*va Citovat
lamancha Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 Původně zaslal: Bohumil Pouze a jen samá pozitiva.. Mimo výfuku tam nemůže zreznout nic. no nepřeháněl bych to s tou chválou - byl jsem donucen pod něj vlézt a zjistil jsem že mi tam nějaký šutr odřel lak na kov a už to pěkně rezne. Dělají se ještě nástřiky na spodek ? Popř. dutiny ? Vždyť to tam je samý drát:oKolipak to stojí? Citovat
JarinoRS Odesláno 15. říjen 2006 Odesláno 15. říjen 2006 vymenil si foto? coze, uz ti spredu hrdzavie? :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.