Dakula475 Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Jestli ještě mohu zasáhnout do diskuze - byl jsem osočen velmi hrubě. V nádobce jsem také neměl žádnou kapalinu a po dolití si motůrek vše obstaral. Sice to trvalo asi 15 sec než začala stříkat voda, ale vše v pohodě. Jen by mě tedy zajímalo, zda mám jiné trysky než \"MAJSNER-VÁCLAV!!! \" nebo \"Jup48 \". Když někomu to jde a někomu nejde. Citovat
Solim1 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Trysky sa nastavovať nedajú. Jednu som rozlámal a je to len plastový výlisok bez pohyblivých častí. Teda hovoríme o orginálnych tryskách na P 307-ku. Mne pomohlo toto: Ostrekovacie trysky som demontoval a vyvaril v octovej vode. (1 diel vody , 1 diel octu) Tým som povolil všetky vnútorné mikrousadeniny a potom následne som trysky vyfúkal vysokým tlakom (vzduchovým kompresorom) . A fungujú Citovat
Ticcino Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Kolega má na C5ce prakticky to samé. Uvnitř nejsou pohyblivé části. Jedna tryska se mu ucpala, chtěl ji sundat a akorát ji ulomil. Nové ho přišly snad na stovku nebo dvě. Mně to na 307 taktéž práší mlhu (spíš kapky), při nižších rychlostech po celém okně, při 80+ samozřejmě jen tu spodní polovinu. IMO to je normální. Na Okťuli to zase v 80+ práší tak jak má, ovšem při rychlostech nižších to stříká na střechu a okno je skoro suché. Nejhezčí způsob jsem viděl na Vitu, kde byly hadičky vedené přímo do stěračů, kde se rozdělovaly asi na 4 menší proudy a voda tekla přímo u lišt. Citovat
HonzaZ Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Hadičky do stěračů měla 405-ka a bylo to to nejlepší co jsem na autě měl. Bohužel další modely od toho upustily. Citovat
soto1 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 čaute chcem vedieť, že či sa dajú na P 206 vymeniť tie trysky ostrekovača, ktoré \"čúrajú\" vodu na sklo za také ktoré tú vodu rozprašujú, tým sa docieli nižšia spotreba vody, Dík Citovat
soto1 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 A ešte viete mi poradiť, mám P 206 2.0 Hdi 66 kW, chcem si domontovať tempomat, ovládač tempomatu už mám, mám aj brzdový spínač 4 pinový, v BSI funkciu tempomatu išlo povoliť ale v riadiaej jednotke počítača to nejde, viete mi poradiť, že či sa to dá nejako obísť, V Peugeote v BB mi aj prehrali najnovší soft. ale aj tak to nejde Čo s tým ? Chcel by som ten tempomat......... Citovat
Guest Bandinko Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Mám tiež malý problem z tryskami ostrekovača. Trvá to strašne dlho než to začne striekat(čo by za to niektorý chlapi dali) tak 3-4 sek a v zadu je to ešte horšie. Nepoznam to,ale niektoré autá maju spetnu klapku,má ju aj 307 SW ? A kde? Citovat
JarryC Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: Jup48 Původně zaslal: JarryC Původně zaslal: Jup48 prosím o radu .. mám 307 SW a ostřikovače, které nedělají čůrky, ale mlhu no a ta mě stříká moc nízko ... i při jen 80 km neostříkne horní polovinu okna a nějak mi přijde, že trysky nejdou výškově naladit. Jaké je řešení? Měl jsem stejný problém,ostřikovače opravdu naštelovat nejdou,ale jak jsem byl naštvaný,že to naprd stříká,tak jsem vzal mamině z šití jehlu a do těch dírek šťoural a šťoural Nyní to stříká mnohem lépe,asi tam byly nějaké usazeniny. Hlavně dávej bacha,ať tam tu jehlu nezalomíš. rozumím tomu tedy dobře, že nenastavovat výšku, ale vyš´tourat letité usazeniny v dírce? Chvíli jsem tu nebyl,tak až nyní odpovídám.Auto mám staré 3 roky a přesto že tam dávám jen speciální směsi(letní,zimní)tak tam určitě usazeniny byly.Kupoval jsem auto jeté a nevím co tam lil předcházející majitel.Byl to Francouz,tak možná jen vodu z vodovodu. Citovat
soto1 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 JArryC chcem sa spýteť či mi nevieš poradiť kto sa zaoberal domontážou tempomatu na P 206 Citovat
JarryC Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: soto1 JArryC chcem sa spýteť či mi nevieš poradiť kto sa zaoberal domontážou tempomatu na P 206 To vážně netuším Citovat
Ticcino Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: Bandinko Mám tiež malý problem z tryskami ostrekovača. Trvá to strašne dlho než to začne striekat(čo by za to niektorý chlapi dali) tak 3-4 sek a v zadu je to ešte horšie. Nepoznam to,ale niektoré autá maju spetnu klapku,má ju aj 307 SW ? A kde? No já bych to spíš viděl na netěsnost v motorku ostřikování. Prostě voda nezůstane v hadičkách, ale postupně klesá zpátky do nádobky. Nevím jak to uvnitř vypadá přesně a zda to půjde opravit jiným způsobem než výměnou, ale myslím, že problém bude tam. O zpětné klapce někde mimo ostřikovací mechanismus (jako někde na hadičce), pochybuji. Jinak mně předek stříká hned. Zadek s malinkou prodlevou. Řekněme sekundovou. Citovat
Guest Bandinko Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Citace: Původně zaslal: Bandinko Mám tiež malý problem z tryskami ostrekovača. Trvá to strašne dlho než to začne striekat(čo by za to niektorý chlapi dali) tak 3-4 sek a v zadu je to ešte horšie. Nepoznam to,ale niektoré autá maju spetnu klapku,má ju aj 307 SW ? A kde? No já bych to spíš viděl na netěsnost v motorku ostřikování. Prostě voda nezůstane v hadičkách, ale postupně klesá zpátky do nádobky. Nevím jak to uvnitř vypadá přesně a zda to půjde opravit jiným způsobem než výměnou, ale myslím, že problém bude tam. O zpětné klapce někde mimo ostřikovací mechanismus (jako někde na hadičce), pochybuji. Jinak mně předek stříká hned. Zadek s malinkou prodlevou. Řekněme sekundovou. To je asi ten problém. Kapalina z hadiček klesne zpátky do nádržky. Jenže bez toho zpětního ventilku by to nefungovalo.Akorát nevím jestli je přímo v motorku ostřikovače, nebo někde mimo. Být tam musí! Citovat
Killerr Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Aj mne to trva nejake tie sekundy ale idu, teda išli a už nejdu Po tých tuhých mrazoch som myslel, že mi to tam asi zamrzlo, keďže tam bolo asi ešte vela letnej zmesi ktora mohla zamrznuť. A teraz keď sa to roztopilo, som zase myslel,že to pôjde. No nejde Asi to bude motorček, lebo tam nepočujem žiadny zvuk a pred tým bol počuť. Citovat
Killerr Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 No tak na druhy deň ako som napisal predchádzajuci prispevok mi už išli ostrekovače Asi to bolo ešte zamrznute a preto to nestriekalo. Tak už idu :-) Citovat
fantom Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 ahoj, mám taky problém s tím, že voda začne stříkat na sklo až za dlouhou dobu. Ještě než to dám někomu opravit tak bych zkusil odvzdušnit ostřikovač - jak se to provádí ? Citovat
fantom Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: fantom ahoj, mám taky problém s tím, že voda začne stříkat na sklo až za dlouhou dobu. Ještě než to dám někomu opravit tak bych zkusil odvzdušnit ostřikovač - jak se to provádí ? nikdo neví ? Citovat
sowik Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Ja som mal podobný problém, zadný ostrekovač striekal s oneskorením, s tým, že zároveň striekali aj oba predné. Podarilo sa mi to opraviť, chyba bola v motorčeku ostrekovača, dostala sa tam nejaká nečistota. Myslím, že by to aj u teba mohol byť podobný problém. Oprava bola nenáročná, odmontoval som vnútorný blatník (stačí predná časť), odpojil kontakty a vytiahol motorček z nádržky ostrekovača. Motorček s čerpadlom je pevne spojený, ale čerpadlo sa dá rozobrať na jednotlivé časti. Sú to len plastové dieliky pozasúvané do jedného bloku. Ide to trochu ťažšie, ale plast, z ktorého je to vyrobené je dosť pevný (na rozdiel od väčšiny plastov v Peugeote:grr). Medzi dvoma dýzami čerpadla je vo vnútri pohyblivý piest s gumičkami na oboch koncoch. Čerpadlo a piest s gumičkami som vyčistil, potom som ich namočil do octu, aby sa rozpustili usadeniny a napokom všetko zmontoval. Prefúkol som hadičky, namontoval motorček a zase funguje ako nový. Myslím, že nejaké odvzdušňovanie ostrekovača ani nepripadá do úvahy [upravil dne 5/5/09 sowik] Citovat
Ticcino Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: fantom ahoj, mám taky problém s tím, že voda začne stříkat na sklo až za dlouhou dobu. Ještě než to dám někomu opravit tak bych zkusil odvzdušnit ostřikovač - jak se to provádí ? No, já teda nevim, ale osobně bych to dělal tak, že bych naplnil nádobku ostřikovačů vodou a stříkal ze všech ostřikovačů nějakou dobu, než bych řekněme litr vystříkal. Ovšem pokud se i tak voda v hadičkách neudrží a klesá zpět do nádržky, tak někde něco netěsní. Nevím, jak vypadá ten mechanismus dole, ale mohlo by to být tím. Mně ostřikovače (po měsíční pauze) začnou stříkat zhruba sekundu po zmáčknutí páčky ostříkování. Citovat
Bowroy Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 .... Oprava bola nenáročná, odmontoval som vnútorný blatník (stačí predná časť), odpojil kontakty a vytiahol motorček z nádržky ostrekovača. Motorček s čerpadlom je pevne spojený, ale čerpadlo sa dá rozobrať na jednotlivé časti. Sú to len plastové dieliky pozasúvané do jedného bloku. Ide to trochu ťažšie, ale plast, z ktorého je to vyrobené je dosť pevný (na rozdiel od väčšiny plastov v Peugeote:grr). Medzi dvoma dýzami čerpadla je vo vnútri pohyblivý piest s gumičkami na oboch koncoch. Čerpadlo a piest s gumičkami som vyčistil, potom som ich namočil do octu, aby sa rozpustili usadeniny a napokom všetko zmontoval. Prefúkol som hadičky, namontoval motorček a zase funguje ako nový. Myslím, že nejaké odvzdušňovanie ostrekovača ani nepripadá do úvahy Mohol by som poprosit o presnejsi popis rozobratia toho motorceka.. ako da snazim tak sa snazim a nejde to - pokial by mal niekto foto -- to potesi P.S. Dakujem. [upravil dne 4/11/11 19:53 od Bowroy] Citovat
petan307SW Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Nazdárek ,pokud vím,tak se dají koupit na hadičky ostřikovačů zpětné ventily.Je to taková malá trubička se vstupem a výstupem vody (směr vody je namalovaný šipkou),tem se nainstaluje na hadičky kus od těch stříkátek na kapotě a zamezí to vracení vody zpátky do nádržky a tím se zkrátí čas pro čerpadlo.A není to až tak drahý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.