Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

Vše se pořeší,podívám se po nich,nikdo neví tuto opravu?:roll

OK, tak sa prosim ta pozri a daj vediet...

S tymto ti bohuzial neviem poradit.

Odesláno

To asi nikdo.....jedu se na to podívat a třeba večer napíšu opraveno (:nevimpěkný sen)

zkusim se podivat jestli mam schema zapojeni pro 3.0V6 a schema propojeni motoroveho svazku s hlavnim svazkem

EDIT

tak bohuzel mam jen pro 1.8 16V a 2.0 16V

[upravil dne 18/1/09 Ferry]

Odesláno

Byl by jsem rád kdyžtak na email,děkuju.

skus odpisat ked tak aj mne na mail...

Odesláno

jinak dle katalogu jsou jen pro stary model 97-99 tri druhy svazku motoru, ale urcite by se daly sehnat ty samotne konektory pod baterkou, zkus se zeptat Petra 406 Red ten mel nejake ustrihane konektory k dispozici, nejak uz by se to pak dalo pospojovat

Odesláno

barvy jsou naprd, ty se meni, jedine podle cisel dratu

ono v peugeotu se da koupit celej ten konektor novej jako nahradni dil, jde ale o to zapojeni, ktery by se muselo jedine zmerit na stejnem neposkozenem motoru, nebo nekde zkusit dohledat

[upravil dne 18/1/09 Ferry]

Odesláno

jak pojedu od 406,tak se mrknu jestli stále jsou a pokud ano ihned uskutečníme,ok?:)

Ja stale zaujem mam....no neviem ci ty to mas stale k dispozicii.

Tak ked tak pozri, daj vediet a urcite sa nejak dohodneme co dalej.

Odesláno

pánové buď auto dám do kupy nebo prodám celé,mám z toho hlavu v pejru,cenovka by byla myslím dobrá ,ale ne na díly prostě celé,pokud přijde dobrá nabídka přidám haldu věcí na případnou opravu...počkám na nabídky k vozu je i serviska když jí najdu,jsem druhý majitel asi 150tkm .pro info pište.závada na voze je zřejmá + je po nehodě to,ale také víte.

[upravil dne 18/1/09 Michael coupé]

Odesláno

Hádám že prodej tohodle nebude otázka tří hodin :)

S dovolením dám odkaz na původní vlákno, kde se auto už jednou nabízelo - jsou tam fotky: link

Jaká je aktuální představa o ceně?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...