Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jde o kabel (svazek) co vede z jednotky přes motor,pod baterku,tam je rozdělen na dvě zásuvky ,kdy lze tento svazek tedy rozpojit.

Jinak chvála a čest peugeotu,chtěl jsem velsatis,auto divné a forum renault taky (můj názor)

[upravil dne 17/1/09 Michael coupé]

Odesláno

A hele, panáček si zase vzpomněl na Peugeot fórum. Teď se hodí, když je něco potřeba co? Ale když chce někdo něco po tobě, tak si radši hraješ na mrtvýho brouka a na maily neodpovídáš. To je mi přístup :bacha

Odesláno

Nesplnil si třeba to, že si mi slíbil víko kufru na Coupé. Dva maily, kde jsem se pak ptal, kdy si pro něj můžu přijet a kde sem ti na sebe posílal telefon pro případné urychlení komunikace zůstaly bez reakce. Hmm, jaká je výmluva?

Odesláno

Řekl jsem,že auto je se vším pryč,ale , že některým věci podržím,to,že jsem NEMOHL psát nebo se připojovat nemění nic na tom,že něco stále mám,potřebuju poradit ne nadávat,že jsem nenapsal:ticho

Odesláno

Tak jsme si to s Michaelem vyříkali přes SZ a jeho důvody proč se neozýval byly zřejmě opravdu vážné. Tímto se mu tedy omlouvám že jsem jej tady tak napadal a přeji úspěšné vyřešení problému ;)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Nesplnil si třeba to, že si mi slíbil víko kufru na Coupé...

No a mne stavitelne tlmice...:grr

Tiez som pisal asi 5 mailov a odpoved ziadna.

Ale teda neviem ozaj co bolo za problem, vitaj spat a snad so to poriesi....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...