ozzy56 Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Rozvody jsou na cca 4 hodiny práce i s pumpou. Někde v okolí Šumperku je dobrý servis--psal Olda607--napiš mu Citovat
BV406 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 ja nechal delat rozvody asi dva tydny zpatky... zdalo se mi, ze motor nema takovy kultivovany chod jak mel, kdyz jsem ho kupoval... sice jsem mel stitek v motoru, ze rozvody byly delane, ale vite jak... no, takze rozvodody, pupma, novy drazkac, bratru za 8t... nicmene mi rekli, ze ten rozvodak vypadal dobre a ze musel byt meneny nedavno ... co se tyka zvuku motoru, nevim, jestli doslo k nejakemu zlepseni , uz to proste nepoznam .. Citovat
Chepp Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 tak sem dnes nechal vymenit zadni loziska... tak celkem palka 7tis i s vymenou... mne i znameho co to v servisu delal to docela dostalo. Rekl mi ze ty zadni loziska se prodavaji pouze s nabojem.. a tak jednu pos sleve co u neho mam za 3tis.. coz me tedy dostalo.. ale co mam delat.. Jinak tedy by me zajimalo ja to je s tlumicema rikal ze co tam mam uz jsou KO... a ze i nejaky pruziny na ramenech taky KO.. moc tomu nerozumim sem na neco jineho... kazdpodne pokud nekdo víte kolko to muze kostovat ty tlumice a cosi kdesi s tema ramenama budu moc rád.. at si muzu nachystat dalsi pálku.. mno co se da delat... Citovat
Burisek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 já dělal rozvody hned jak jsem lvíčka koupil....,a pokud máš špatný disk tak napiš Neonovy nebo Dundeemu nebo Kukikukovy,nebo Ferrymu třeba ještě něco mají,jak psal Pe.tr jde o bezpečnost a pohodlí a tímto bych neriskoval !! A rozvody,pokud tam není řetěz,tak měnit hned jak auto koupíš !!! Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 tlumiče zadní 2 ks cca 3000 kč tlumiče přední 2 ks cca 4 500 kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.