Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja nechal delat rozvody asi dva tydny zpatky... zdalo se mi, ze motor nema takovy kultivovany chod jak mel, kdyz jsem ho kupoval... sice jsem mel stitek v motoru, ze rozvody byly delane, ale vite jak... no, takze rozvodody, pupma, novy drazkac, bratru za 8t...

nicmene mi rekli, ze ten rozvodak vypadal dobre a ze musel byt meneny nedavno ;)... co se tyka zvuku motoru, nevim, jestli doslo k nejakemu zlepseni :), uz to proste nepoznam ..

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak sem dnes nechal vymenit zadni loziska... tak celkem palka 7tis i s vymenou... mne i znameho co to v servisu delal to docela dostalo.

Rekl mi ze ty zadni loziska se prodavaji pouze s nabojem.. a tak jednu pos sleve co u neho mam za 3tis.. coz me tedy dostalo.. ale co mam delat..

Jinak tedy by me zajimalo ja to je s tlumicema rikal ze co tam mam uz jsou KO... a ze i nejaky pruziny na ramenech taky KO.. moc tomu nerozumim sem na neco jineho... kazdpodne pokud nekdo víte kolko to muze kostovat ty tlumice a cosi kdesi s tema ramenama budu moc rád.. at si muzu nachystat dalsi pálku.. mno co se da delat... :(

Odesláno

já dělal rozvody hned jak jsem lvíčka koupil....,a pokud máš špatný disk tak napiš Neonovy nebo Dundeemu nebo Kukikukovy,nebo Ferrymu třeba ještě něco mají,jak psal Pe.tr jde o bezpečnost a pohodlí a tímto bych neriskoval !!

A rozvody,pokud tam není řetěz,tak měnit hned jak auto koupíš !!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...