vladik11 Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti se zapojením skrytého vypínače? Mám 307 HDI 2.0 2002. Hodně lidí tvrdí, že skrytej vypínač je lepší než sebelepší alarm, ale nevím kam ho zapojit. Předem dík za odpovědi. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Najlepšie prerušiť napájanie podávacieho čerpadla v nádrži. Auto naštartuje možno aj chvíľu pôjde Citovat
pastorek Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 To je účinný spôsob ale pozor na prúdové zaťaženie spínača. Čerpadlo má pomerne veľký odber. Kedysi sa dal kúpiť palivový ventil ovládaný elektricky ako príslušenstvo k immobilizérom. Citovat
mysak Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 chtěl jsem se zeptat, je lepší odpojit čerpadlo nafty nebo napájení řídící jednotky nebo je možné odpojit i vstřikovací čerpadlo? Neví někdo které pojistky k čemu z výše uvedenému vedou, případně je někde umístěn nárazový spínač a z něho by se to dalo přerušit a kterej drát?(jakej tam teče proud pro návrh vypínače, která varianta nezpůsobí chyby na displeji) peugeot 307 SW 1,6 hdi 80 kw Díky Citovat
hada Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Pěkné, taky bych si nějaký vyrobil... Má předchozí zkušenost: Měl jsem 205 1,4 Roland Garos r.v. 1991 tedy starší kousek,jednoho dne přijdu a spinačka nikde ))) po podrobnějším obhlídnutí jsem zjistil, že mi někdo vypáčil zamek spolujezdce a tudy vnikl dovnitř a při pokusu o spojení drátků se to vyskratovalo kompletně... Tudíž auto zustalo kde bylo a daný maník neodjel... Citovat
mmd Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Ja ma cez relatko odpojeny starter.Asi najmenej komplikacii s ostatnymi el. zariadeniami:super Citovat
hada Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ok, napíšeš jak jsi to dělal? nebo nějaký schéma?? Citovat
pastorek Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Toto by som považoval za ideálne riešenie pre naftový motor. http://www.autoalarm.sk/katalog/snimace-a-prislusenstvo/palivovy-ventil.html Cena je od 700 - 900 CZK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.