Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti se zapojením skrytého vypínače? Mám 307 HDI 2.0 2002. Hodně lidí tvrdí, že skrytej vypínač je lepší než sebelepší alarm, ale nevím kam ho zapojit.

Předem dík za odpovědi.

Odesláno

To je účinný spôsob ale pozor na prúdové zaťaženie spínača. Čerpadlo má pomerne veľký odber.

Kedysi sa dal kúpiť palivový ventil ovládaný elektricky ako príslušenstvo k immobilizérom.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

chtěl jsem se zeptat, je lepší odpojit čerpadlo nafty nebo napájení řídící jednotky nebo je možné odpojit i vstřikovací čerpadlo?

Neví někdo které pojistky k čemu z výše uvedenému vedou, případně je někde umístěn nárazový spínač a z něho by se to dalo přerušit a kterej drát?(jakej tam teče proud pro návrh vypínače, která varianta nezpůsobí chyby na displeji)

peugeot 307 SW 1,6 hdi 80 kw

Díky

Odesláno

Pěkné,

taky bych si nějaký vyrobil...

Má předchozí zkušenost:

Měl jsem 205 1,4 Roland Garos r.v. 1991

tedy starší kousek,jednoho dne přijdu a spinačka nikde :o)))

po podrobnějším obhlídnutí jsem zjistil, že mi někdo vypáčil zamek spolujezdce a tudy vnikl dovnitř a při pokusu o spojení drátků se to vyskratovalo kompletně...

Tudíž auto zustalo kde bylo a daný maník neodjel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...