AnotherOne Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Keď ho budeš mať odpojený, skús tiež ohmmetrom merať odpor - ponor do vody a zohrievaj. Mal by sa odpor meniť. Ak nie tak je KO. Citovat
JohnyLBC Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 čoveče tak vybavenej doma nejsem, ale zkusim s kamarádem díky za tip Citovat
Big Tommy Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 hele mě to taky cukalo když sem jel třeba na dálnici.byl to krokovej motor.taková kravina na otáčky. Citovat
JohnyLBC Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 jo to by mohlo bejt ono..... občas mi to tiž chcípne když vykvaltuju tak třeba před křižovatkou že moc spadnou otáčky.... tak to bude asi no.... jak to cukání tak i chcípání Citovat
JohnyLBC Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 hele zkusil jsem senzor jen tak hřát chvíli v ruce a teplotu to i po nějakých tří minutách ukazovalo pořád stejnou, takže problém bude asi někde na cestě nebo přímo v těch hodinách, nevím, konektor do hodin vede, dveře skřípnutý nejsou a ten senzor je taky dobře připojenej, nikde neni uvolněnej kabel, tedy nikde kde vidím.... zkusim se na to podívat ztra s tátou.... vždycky přijedu z práce pozdě když už je tma :/ podívám a napíšu.... ale díky zatím Citovat
JohnyLBC Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 na tom senzoru se asi nemá co podělat nebo jo? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 V prvom rade si kup multimetr, takova ta sranda co mera jednosmerne napeti, stridave napeti, odpor, ampere, tranzistory a vodivost obvodov... Bude se ti hodit i do budoucna A u nas na slovaci taky obycejny klasicky stal 220 Sk asi pred 5 mi rokmi S tym by som premeral trasy kabla. Jeden konec multimetra k hodinam, druhej k teplotnimu cidlu. Kdyz pipa, tak je cesta dobra. To by sem skusil ze vsema dratkama. Tak si budes jistej, ze cesta je OK. Potom uz zustava jenom teplotny cidlo... Za to sa dala dat i nejaka lacna nahrada. Ale aka, to ty nepoviem, dakedy sa tu o tom pisalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.