Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo to by mohlo bejt ono..... občas mi to tiž chcípne když vykvaltuju tak třeba před křižovatkou že moc spadnou otáčky.... tak to bude asi no.... jak to cukání tak i chcípání

Odesláno

hele zkusil jsem senzor jen tak hřát chvíli v ruce a teplotu to i po nějakých tří minutách ukazovalo pořád stejnou, takže problém bude asi někde na cestě nebo přímo v těch hodinách, nevím, konektor do hodin vede, dveře skřípnutý nejsou a ten senzor je taky dobře připojenej, nikde neni uvolněnej kabel, tedy nikde kde vidím.... zkusim se na to podívat ztra s tátou.... vždycky přijedu z práce pozdě když už je tma :/

podívám a napíšu.... ale díky zatím

Odesláno

V prvom rade si kup multimetr, takova ta sranda co mera jednosmerne napeti, stridave napeti, odpor, ampere, tranzistory a vodivost obvodov...

Bude se ti hodit i do budoucna :)

A u nas na slovaci taky obycejny klasicky stal 220 Sk asi pred 5 mi rokmi :P

S tym by som premeral trasy kabla. Jeden konec multimetra k hodinam, druhej k teplotnimu cidlu. Kdyz pipa, tak je cesta dobra. To by sem skusil ze vsema dratkama.

Tak si budes jistej, ze cesta je OK. Potom uz zustava jenom teplotny cidlo... Za to sa dala dat i nejaka lacna nahrada. Ale aka, to ty nepoviem, dakedy sa tu o tom pisalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...