f3Rd@ Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 406 coupe 504 coupe 402 eclipse -sice neni nejhezci, ale zaslouzi si tam byt diky tomu, ze je to prvnci coupe cabrio! Citovat
Tommy306 Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: lopez24 Koukám, že se to tady začíná všechno pěkně míchat.Neumíte někdo vložit anketu aby se nejdřív zjistilo kdo má zájem o \"klubové\" a \"neklubové\" kalendáře. Až pak by se hlasovalo konkrétně, protože v tom začíná být pomalu guláš btw. kdybys dělal \"neklubový\" kalendář, jaký fotky bys tam chtěl použít..oficiální od Peugeotu? stažený někde z netu? jde mi o to, jestli máš podchycený autorský práva v tomto případě..u \"klubového\" bys to myslím řešit moc nemusel;) Citovat
@re Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: lopez24 Koukám, že se to tady začíná všechno pěkně míchat.Neumíte někdo vložit anketu aby se nejdřív zjistilo kdo má zájem o \"klubové\" a \"neklubové\" kalendáře. Až pak by se hlasovalo konkrétně, protože v tom začíná být pomalu guláš btw. kdybys dělal \"neklubový\" kalendář, jaký fotky bys tam chtěl použít..oficiální od Peugeotu? stažený někde z netu? jde mi o to, jestli máš podchycený autorský práva v tomto případě..u \"klubového\" bys to myslím řešit moc nemusel;) v ČR dost lidí pojem autorské právo nezná [upravil dne 16/1/2009 @re] Citovat
Béďa Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 kalendar klubovych aut je zajimavy napad, osobne bych o jeho porizeni prinejmensim premyslel.. je ale fakt ze pokud ma byt kalendar max. vyuzitelny tak by se mel udelat co nejdriv a ne v pulce roku, z ceho vypliva ze nejake organizovane foceni je trosku out.. teda podle meho takhle by se urcite nechal ale pripravit kalendar pro nasledujici rok.. Citovat
čakom Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Béďa kalendar klubovych aut je zajimavy napad, osobne bych o jeho porizeni prinejmensim premyslel.. je ale fakt ze pokud ma byt kalendar max. vyuzitelny tak by se mel udelat co nejdriv a ne v pulce roku, z ceho vypliva ze nejake organizovane foceni je trosku out.. teda podle meho takhle by se urcite nechal ale pripravit kalendar pro nasledujici rok.. hned v prvním příspěvku je psáno pro rok 2010;) Citovat
Béďa Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: čakom hned v prvním příspěvku je psáno pro rok 2010;) ou, tak to jsem prehlidl.. jako bych nic nerek Citovat
čakom Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: čakom hned v prvním příspěvku je psáno pro rok 2010;) ou, tak to jsem prehlidl.. jako bych nic nerek nic se neděje;) Citovat
lopez24 Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Tak jsem v sekci Pokec založil anketu tak hlasujte prosím tam Citovat
čakom Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: lopez24 Tak jsem v sekci Pokec založil anketu tak hlasujte prosím tam anketa Citovat
Mishanthrope Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 207, 406 sedan po faceliftu, 405 Citovat
Vertex Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Vybrat tři nej kusy - to je docela málo. Ale určitě bych hledal někde ve starších modelech před rokem 90. Citovat
dzavel Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 1. 406 coupe 2. 407 sw 3. 308 rc Nevím jak bude kaledndář velký, ale co dát na jednu stránku jeden model ve všech (nebo aspoň těch nejhezčích) verzích? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.