Sepp Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 Tak jsem koukal na schema co delal Petr605 - sorry, ale ma to \"vymakanejsi\" - resp. jsem to KONECNE pochopil :D Citovat
Ferry Odesláno 12. květen 2004 Autor Odesláno 12. květen 2004 Myslis popis jak to zapojit a nebo samotne zapojeni v aute ? No hlavni je ze jsi to pochopil Citovat
Sepp Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Mam namysli to elektricke schema Hlavne pouziva \"stara\" oznaceni Presto to pajeni necham natobe - do auta uz to namontovat zvladnu Napadlo me, ze kdyby jsi to stihnul napajet pres vikend a v pondeli mi to poslal, mozna bych to stihnul do soboty namontovat Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 Ale schema je zrovna to, co je uplne stejny jak u Petra tak u me :D On to akorat pripojil paralelne ke stavajicim svetlum a ja to zapojil do serie Co jsi myslel tim \"starym\" znacenim ? Covece, asi te zklamu, tady v Pze nemam pajku a na vikend zrovna domu nejedu , no a nemas nejakyho kamose co by tech par soucastek spajel dohromady ? ( kdybys soucastky kupoval, tak se nelekni toho, ze Petr a ja mame trosku jina ciselna oznaceni tech soucastek, jsou to stejny veci, lisi se treba jen maximalnim proudem, ktery snesou - ty moje snesou vetsi proudy) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.