Burisek Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 já mám sice vzadu kotouče,ale chtěl bych se zeptat,je pravda do serviceboxu jsem se nekoukal,dá se koupit samostatně jen ten kryt ( plech ) jak na něm drží pakny ruční brzdy,použiju švejkovu fotku,s dovolením , viz.šipka,díky za info.... [upravil dne 15/5/08 Burisek] Citovat
Kdo Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: VIP3R 3. Jak je to s lanovody na ruční brzdu? musí se vyměnit nebo je to stejné (předpokládám že ne)? Původně zaslal: švejk 3) lanovody rucni brzdy jsou stejne Nejsou stejné, bude muset vyměnit ty krátké na ramenech. Bubny mají na konci lanka takový váleček, který se zahákne do ohnutého konce té rozpínací páky na zadní pakně, kdežto lanka pro kotouče mají na koncích takové obdelné oko, které se zahákne do ozubu toho rozpínacího mechanizmu paken ručky. Citovat
čakom Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Burisek: pokud myslíš tu 11 tak se to dá sehnat na kotoučovou brzdu stojí jeden kolem 2600,- Citovat
švejk Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: VIP3R 3. Jak je to s lanovody na ruční brzdu? musí se vyměnit nebo je to stejné (předpokládám že ne)? Původně zaslal: švejk 3) lanovody rucni brzdy jsou stejne Nejsou stejné, bude muset vyměnit ty krátké na ramenech. Bubny mají na konci lanka takový váleček, který se zahákne do ohnutého konce té rozpínací páky na zadní pakně, kdežto lanka pro kotouče mají na koncích takové obdelné oko, které se zahákne do ozubu toho rozpínacího mechanizmu paken ručky. pokud koupi celou zadni napravu, tak toto nemusi resit (to jsem predpokladal). Pokud by kupoval pouze a jedine kotouce, tak by toto pravdepodobne resit musel. Co se tyce koncu, ktere jsou \"ven\" z kotoucu a pridelavaji se do toho plastoveho rozbocovace, od ktereho pak vede vedeni dale dopredu je to stejne. Uz jenom kvuli tomu, ze ja jsem to tam dal bez toho ze bych na to musel sahnout. Citovat
Burisek Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: čakom Burisek: pokud myslíš tu 11 tak se to dá sehnat na kotoučovou brzdu stojí jeden kolem 2600,- jj to bude asi ono,je to ten krycí ochranný plech,kde jsi sehnal tento nákres ?? Já koukal do service boxu a nic jsem nenašel Cena je sice taky hezká,ale co se dá dělat,aspoň to bude v pohodě..... Citovat
čakom Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: čakom Burisek: pokud myslíš tu 11 tak se to dá sehnat na kotoučovou brzdu stojí jeden kolem 2600,- jj to bude asi ono,je to ten krycí ochranný plech,kde jsi sehnal tento nákres ?? Já koukal do service boxu a nic jsem nenašel Cena je sice taky hezká,ale co se dá dělat,aspoň to bude v pohodě..... Ten obrázek je ze serviceboxu dáš si brzdy a pak ruční brzdu. Citovat
Burisek Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 aha.díky já koukal jen na brzdy díky Citovat
lumpma Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 tak ted to bude trochu mimo ale jak je to s vymenou brzdovky u ABS delal jsem to u 406 bez ABS. Muzu to delat zpusobem jeden slape a druhy povoluje a utahuje (a doleva novou ;o) ?? Jaky je nejlepsi a overeny postup. Citovat
švejk Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 ja jsem to udelal tak, ze jsem odpojil baterku, pote nechal brzdovou kapalinu prez noc odkapat... druhym krokem bylo doliti kapaliny a odvzdusneni klasickym zpusobem (jinak vse je tusim popsano v knize \'Jak na to 406\' v pdf ke stazeni v nekterem z temat tohoto fora) Citovat
švejk Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 !!! HOTOVO !!! uz jezdime co se tyce z prvniho pozitku z jizdy: brzdny ucinek se podle meho nazoru se o lehce zlepsil... a pri pohledu na zadni kola vypada auto daleko lepe edit: zmena.... desticky si sedli a brzdi to jako drak ))) [upravil dne 18.5.2008 švejk] Citovat
Burisek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 no já se dneska ptal,jestli neexistuje v neoriginále nějaký výrobce toho ochranného plechu,a bohužel,takže investice jak prase,za tu cenu těch plechů bych měl komplet celé brzdy..... škoda..... [upravil dne 19/5/08 Burisek] [upravil dne 20/5/08 Burisek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.