fitiny Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Prosím poradí někdo?už jsem v beznaději. Začali mrazi a dědeček přestal startovat,po 2 dnech zkoušení a dobíjení baterky jsem to vzdala a odtáhla dědečka do opravny,tam ho rozmrazili a hned napoprvé nastartovali,tak jsem hned jela na benzínku koupila tu modrou vodičku do nádrže naftových motorů,omlouvám se za popis,ale nemůžu si vzpomenout na název,natankovala 26litrů,ten den auto jezdilo úplně perfektně,ráno jsem šla k autu,napoprvé nastartovala,ale pořád to chcípalo,někdy i když byl pod plynem tak dobrý ale jak jsem vyřadila,nebo sundala nohu z plynu-chcíplo, tak jsem koupila ještě pro jistotu v Kelly všechny filtry a další vodu na čištění TEC 2000,ale stále to chcípá,někdo říká střiky,někdo čerpadlo,někdo otáčky,nemáte s tím někdo zkušenosti?Už jsem skoro 14dní nepojízdná a když se tak na dědečka koukám jak stojí před barákem,je mi ho líto.Děkuju moc všem kteří napíšou. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Nevím,které filtry jsi koupila--hlavně vyměň palivový a vzduchový(když nevíš,kdy se měnily naposledy) Citovat
vendelinek Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Vítám nového člena do našich lvích řad,tak ať se ti dědeček brzo uzdraví,aby mohl sloužit jako za mlada:D Citovat
fitiny Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 No to jsem udělala,ten vzduchový byl celý nasáklí olejem,ten palivový ale nebyl tolik zašpiněnej,ten jsem měnila dneska,teď nabíjim baterku protože se tim zkoušením úplně vymlátila,tak to půjdu zítra zkusit nastartovat,ale moc nevěřim že to vyřeší tenhle problém,ale díky i tak za radu Citovat
fitiny Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Vítám nového člena do našich lvích řad,tak ať se ti dědeček brzo uzdraví,aby mohl sloužit jako za mlada:D Citovat
fitiny Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Děkuju za přivítání,snad se dědeček brzo uzdraví,je mi ho líto Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: fitiny No to jsem udělala,ten vzduchový byl celý nasáklí olejem,ten palivový ale nebyl tolik zašpiněnej,ten jsem měnila dneska,teď nabíjim baterku protože se tim zkoušením úplně vymlátila,tak to půjdu zítra zkusit nastartovat,ale moc nevěřim že to vyřeší tenhle problém,ale díky i tak za radu Abys mi rozumněla--ty filtry opravdu nemusí pomoci,ale je to před- poklad pro další logiku opravy. Jestli Ti to běží za tepla normálně,nebudou vadné ani vstřiky a asi ani čerpadlo.(přesuvník vstřiku).Má se oteplovat mírně-snad ty startovací problémy ustanou. Citovat
fitiny Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 No tak to startování už je dobrý,hned napoprvé,ale ta jízda,vždycky zkejsnu někde na křižovatce.Kde najdu ten přesuvník střiku?že bych na to koukla?Díky za odpověď Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Přesuvník je ovládaný teplotou chlad. kapaliny--do vstřik. čerpadla vede lanko,jehož druhý konec vede do takového válečku u termostatu. V tom válečku je bimetalová spirála,která při chladném počasí zatáhne za to lanko a v čerpadle se přidá nafta pro start motoru. Citovat
fitiny Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Děkuju za radu. Vzdala jsem to,dědeček šel opět do opravny,tak dám pak vědět co s tím bylo. Citovat
Marcel505 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Takže pokud nyní už startuje, žhavící svíčky vylučujeme jo? Takže po ohřátí už ok? Na tý křižovatce ti to chcípne když to je ještě studený? Citovat
fitiny Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 No když startuje tak bych řekla že žhavící svíčky budou o.k., jinak by nestartoval a to teď hned napoprvé. Když se ohřeje tak je o.k.,ale to musí být pořádně rozježděnej a když je studenej a chcípá to jen na volnoběh,jak vyřadim,nebo dám nohu z plynu,rozklepe se mi kapota a konec,jak se drží pod plynem tak je dobrej,ale už se mi i stalo,že jsem měla nohu na plynu a chcíplo to taky,ale to byl studenej.Chudákovy mu to trvá teď nějak než se rozehřeje. Citovat
fitiny Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 Tak všechny opět zdravím, tak už mám dědečka doma a už konečně zase jezdí. Včera po 3 týdnech zase ta nádherná jízda. Vše bylo o.k.,nic neodešlo,takže žádná velká investice, jen stačilo vyčistit vanu a hadičky a autíčko zase jezdí jako za mlada,paráda.Holt já věrná zákaznice naší obecní benzínky, jsem jim musela oznámit ať si zkontrolujou naftu,že v ní mají bordel a vodu. Takže vám všem moc děkuju za snahu řešit můj problém a snad i má zkušenost pomůže někomu jinému. Citovat
vendelinek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Tak to je dobrá zpráva,tak držim pěsti ať je dědeček hodně dlouho čipernej:potlesk:super Citovat
fitiny Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 No děkuju moc snad vydrží,ještě potřebuje pár úprav a oprav,ale to až na jaře,hlavně že už frčí.Děkuju všem co mi drželi palečky. Citovat
Marcel505 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Vyčistit vanu a hadičky? Myslíš jako nádrž a hadice+trubky s vedením nafty? Citovat
fitiny Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 No přesně tak,vyčistit vanu na palivo,profouknout a vyčistit hadičky co vedou na palivo,popřípadě i filtry. Já mám teda nafťáka,ale myslím že ani u benzíňáků to jiný není,když to zlobí,ještě když pořád slyšíme jak ředí na benzínkách palivo.Já třeba měla v nádrži mimo bordelu i vodu a tak jak mrzlo mi dole přimrzla a proto se mi dědeček dusil. Citovat
Marcel505 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: fitiny No přesně tak,vyčistit vanu na palivo,profouknout a vyčistit hadičky co vedou na palivo,popřípadě i filtry. Já mám teda nafťáka,ale myslím že ani u benzíňáků to jiný není,když to zlobí,ještě když pořád slyšíme jak ředí na benzínkách palivo.Já třeba měla v nádrži mimo bordelu i vodu a tak jak mrzlo mi dole přimrzla a proto se mi dědeček dusil. Takže čištění nádrže. OK. Voda v nádrži - ta by se měla stahovat ve filtru paliva, z kterého jde v klidu pak odpustit na spodu. Citovat
fitiny Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Děkuju za radu. No ono se to zřejmě do toho filtru nestahuje, a jak se to dá odpustit?Ten filtr jde nějak zespoda odšroubovat? No já opět nejezdim,po čištění dědeček jezdil 2dny úplně nádherně a už to zase dělá to samé,už jsem z toho nešťastná a zase vyhozený peníze za nic.Už jsem přemýšlela že bych sundala celou vanu,vypustila naftu,vzala jí přes nějaký filtr a tu vanu pořádně vyčistila a vysušila,nebo já už fakt nevim co ještě vyzkoušet.:myslim Citovat
Marcel505 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Na spodku tělesa filtru by měl být vypušťák - měl by jít povolit rukou, má zoubky. Naftu vypustit do kelímku či falšky od vody, nechat ustát - viděla bys naftu nahoře, vodu dole. A až tam pak výpušťák našroubuješ zpět, nahoře povolit ovzdušňovák a pumpovat ručně než začne odtud téct nafta, pak ovzdušňovák zas utáhnout. Pak možno startovat. Vzít naftu přes filtr - tím vyfiltruješ bordel, který by stejně zachytil normální filtr nebo sací koš. Hele a není možné, že zlobí ten mechanický sytič? A to, nechytá to někde vzduch? Sem tam se stane, že to přisává vzduch ze zpuchřelé hadice, netěsného spoje či prorezlé trubky. Vím, těžké to odhalit, ale píšu možné příčiny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.